Ağaoğlu'ndan Körfez yatırımcılarına özel yemek!
Ağaoğlu Şirketler Grubu, 100 milyon dolarlık satış hedefi koyduğu Cityscape Turkey'deki hedefini aştı. İstanbul'da ilk kez düzenlenen dünyaca ünlü emlak fuarında hedeflediği satışı gerçekleştiren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, ev sattığı Ortadoğulu müşterilerine Ortaköy'deki evinde yemek verdi. Fuarın ikinci günü verilen davete yaklaşık 50 kişilik bir grup katıldı. Bir grup gazetecinin de davet edildiği yemekte konuşma fırsatı bulduğumuz Körfez yatırımcıları, Türlüye'yi ikinci vatanları olarak gördüğünü belirtirken, ekonomik olarak kendileri için büyük fırsatlar bulunduğunu belirtti. Suudi Arabistan merkezli gayrimenkul ve telekomünikasyon şirketi olan Suudi işadamı Abdulrahman Samman, Türkiye'nin kendine huzur verdiğini belirterek, "Türkiye benim ikinci ülkem. Yabancılara kucak açması konusunda dünyaya örnek oldu. Bu nedenle herkes burayı ikinci vatanı olarak görüyor. Biz buraya sadece yatırım için gelmiyoruz. Burayı kendi evimiz olarak da algılıyoruz" dedi.

GÜVEN TAZELEDİK
Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu "Fuarda 100 milyon dolar satış hedefi koymuştuk, bunu gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız ön bağlantılar ve sözleşmeler bunu gösteriyor. Pazartesi, 30 milyon dolarlık ödeme kasamıza girecek. Önümüzdeki hafta 100 milyon doların tahsilatını gerçekleştirmiş oluruz. Fuar yabancıların Türkiye'ye güvenini tazelemesi acısından faydalı oldu" dedi. 


GELECEK PARLAK
Türkiye'yi hızlı gelişen bir ülke olarak değerlendirdiğini ve bu ülkede yatırımlarına yeni yeni başladığı bilgisini de veren Samman "Türkiye'de yatırımlarıma Ağaoğlu ile başladım. Ali bey ve Hasan Rahvalı bey bizim dostumuz. Onlar sayesinde burada hem oturum için hem de yatırım için aldığımız konutlarda kendimizi güvende hissediyoruz" dedi. Gecede konuştuğumuz diğer Körfez yatırımcısı Abdullah Bamogaddam ise, Türkiye'nin dışında birçok ülkede yatırımları olduğunu belirterek "Şu an Türkiye'nin geleceğinin daha iyi olacağını düşünerek yatırımlarımı bu ülkede artırmaya karar verdim. Şirketimiz üzerinden bu yatırımları yapıyoruz" diye konuştu.

Star Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181