Akçansa İş Sağlığı ve Güvenliği Büyük Ödülü'nü aldı!
Akçansa’nın, çalışma hayatının en temel ve önemli konularından biri olan İş Sağlığı ve Güvenliği alanındaki hassas yaklaşımı ve gerçekleştirdiği yatırımlar, HeidelbergCement Grubu tarafından düzenlenen “Safe Work Healthy Life Awards” yarışmasında birincilikle ödüllendirildi.

HeidelbergCement Grubu’nun 22 farklı ülkede 625 tesisi arasından gerçekleştirdiği İş Sağlığı ve Güvenliği yarışması kapsamında, Akçansa’nın faaliyet gösterdiği 44 lokasyon toplam 353 defa denetime girdi. Her denetim sonucunda sahalara iş güvenliği performans puanları verilerek tesisler değerlendirildi. İş kolları için ayrı ayrı yapılan değerlendirmeler sonrasında en yüksek puanı alan tesisler, Londra’da büyük ödül için yarıştı.

Akçansa, Betonsa 3. Köprü Garipçe Hazır Beton Tesisi ile HeidelbergCement Grubu’nun 625 tesisi arasından birinci seçilerek, İş Sağlığı ve Güvenliği Büyük Ödülü’nü almaya hak kazandı.

-Büyükçekmece ve Saray tesislerine mansiyon ödülü
-Denetimler sonucunda en yüksek puanı alan Garipçe Hazır Beton Tesis Şefi Hayri Pirgon, ödülü, T.E.A.M. Area HeidelbergCement CEO’su Daniel Gauthier’in elinden aldı.
-Türkiye’de Çimento ve Agrega iş kollarının kazananları olan Büyükçekmece ve Saray tesisleri de mansiyon ödüllerinin sahibi oldu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181