Altın Emlak'ta Anadolu Yakası emlakçılık eğitimleri başladı!
Emlak sektöründe Milli Eğitim Bakanlığı onaylı eğitimleri verme yetkisine sahip tek ve en köklü emlak franchising zinciri olan Altın Emlak, artık Anadolu Yakası’nda da eğitim vermeye başladı. Pendik’te bulunan Helis Beyaz Ofis’teki özel eğitim merkezinde emlakçılık eğitimlerine başlayan Emlak Kursu Müdürü Mehmet Sıraç Kahraman aldıkları yoğun talepten ötürü yeni dönem kayıtlarının şimdiden açıldığını söyledi.

Bu güne kadar Avrupa Yakası’nda Bahçelievler’de bulunan eğitim merkezinde 4000’e yakın mezun verdiklerini ve sektörde okullu emlakçılığın öncüsü olduklarını belirten Kahraman ‘Emlak kursu sektörde faaliyet gösteren binlerce mezunu ile eğitim alanında liderlik yapmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı eğitimleri verme yetkisine sahip tek kuruluş olmamız da zaten bunun ispatıdır. Ayrıca emlak kursumuzdan mezun olanları çeşitli etkinliklerde bir araya getirerek meslektaşlarımız arasında dayanışma örneği de sergiliyor, uzmanlığımızı profesyonelce örgütsel boyuta taşıyoruz’ diye konuştu. Kahraman, Altın Emlak bünyesinde faaliyet gösteren Emlak Kursu’nun ülkemizin en gelişmiş emlak eğitimleri olduğunu şu sözlerle ifade etti:  Emlak sektöründe sadece oyuncu olmak değil sektöre yön vermek kuruluşumuzun ana prensibidir. İşte bu amaçla yıllardır sürdürdüğümüz istikrarlı ve dinamik çizgimizde büyük engelleri başarıyla atlattık. Mesleğimizin yıllarca sadece bir yer göstermekten ibaret olduğu şeklindeki kanaati yıktık. Emlakçılığın tapudan hukuka, iletişimden finansa kadar her alanda ne denli detaylı bir bilgi donanımıyla profesyonelce yapılması gerektiğini gösterdik. Emlakçılık eğitimlerimizde hukuktan kiralamalara, iletişimden imar mevzuatına kadar her alanda konunun uzmanları tarafından tam donanımlı eğitimler verilmektedir. Sektördeki uzmanlaşmanın tek adresi olduğumuz için mutlu ve gururluyuz. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181