AND Gayrimenkul, Stevie Awards 2017'de 2 dalda ödül aldı!
Gayrimenkul sektörünün metrekare tanımından ibaret olmadığını söyleyen AND Gayrimenkul'ün Genel Müdürü Ali Baki Usta, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yolsuzlukla mücadele, işçilerin çalışma koşulları ve çevre duyarlılığı başlıklarını odağına alan Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi'ni imzaladıklarını açıklayan Usta, Türkiye'de bunu imzalatan tek gayrimenkul firması olduklarını söyledi.

BARETLER FORA 
Usta, "İş kazalarının ana nedeni işçilerin mutsuzluğu. Sektörde çalışan işçilerin neredeyse yüzde 90'i şantiyede yaşıyor. O şantiyelerin koşulları maalesef iyi değil, kayıt dışı oran çok fazla. Bizde sigortası olmayan işçi şantiyeye giremez ve önce iş güvenliği eğitimi alır. Ayrıca çalışanlarımız için 'Mutlu İşçi Platformu' oluşturduk. İşçilere sosyal alanlar oluşturuyoruz.. 'Baretler Fora' ile onlara özel zamanlar oluşturduk. Yemek menülerine onları mutlu edecek detaylar ekledik" diye konuştu.

YENİ YATIRIMLAR VAR 
Ali Baki Usta, "Kartal'daki Pastel projemizin iki ayağı var, Anadolu Motor'un 45 dönümlük alanınıgeliştirdik. 1.243 konut, 5 bin metrekarelik ticari alanımız var. Haziran 2018 ve Aralık 2018'de teslim edeceğiz. Yaklaşık 400 dairelik yeni etabı da satışa sunduk. Satışlara metrekaresi 4 bin 500 liradan başladık. Şu an 6 bin seviyesine geldi" dedi. Usta, Kartal projesine komşu 450 konutluk yeni bir yatırımla Ankara'da bir proje planladıklarını da ifade etti.

2 DALDA ÖDÜL ALDI
AND Gayrimenkul, dünyanın en başarılı kurumlarını ve yöneticilerini ödüllendiren Stevie Awards 2017'de 'Yılın En İyi Gayrimenkul Şirketi' ve 'Yılın Yönetim Takımı' ödüllerine layık görüldü. Barselona'da düzenlenen ödül töreninde bir araya geldiğimiz Ali Baki Usta; "19 ülkede, 80'e yakın şirket, 61 üretim tesisi ve 50 binin üzerinde çalışanıyla faaliyet gösteren Anadolu Grubu'nu gayrimenkul sektöründe temsil ediyoruz. Bugün burada Anadolu Grubu'nun Anadolu'yu dünyaya, dünyayı Anadolu'ya bağlayan yıldızını bir kez daha parlatma sırası bizlerde. Bu anlamlı ödül sadece grubumuz için değil aynı zamanda ülkemiz için de önemli bir başarı" dedi. Stevie Awards 2017'ye 60 ülkeden, 3 bin 900'ün üzerinde başvuru alındı.

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181