Artaş İnşaat, 11 projesini Dubai Cityscape'de yabancılarla buluşturdu!
Avrupa Konutları markasıyla birbirinden başarılı projeler geliştiren Artaş İnşaat, adeta Cityscape Global 2017'de çıkarma yaptı. 11 projesini fuarda yabancılarla buluşan Artaş, fuara her yıl iddialı bir şekilde katılmayı gelenek haline getirdi. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Projelerimizi tanıtmak ve Türkiye'deki inşaat sektörünün canlılığını desteklemek için fuara katıldık" dedi.

BLOK ALIM İSTİYORLAR
11 projeyle birlikte fuara katıldıklarının altını çizen Çetinsaya, Ümraniye'deki Yamanevler projesinin lansmanını da yaptıklarını açıkladı. Çetinsaya, yabancı yatırımcıların kendilerinden blok olarak alım yapmak istediklerini vurguladı. Ancak buna pek sıcak bakmadıklarının altını çizen Çetinsaya, "Projelerimizin en fazla yüzde 5'ini yabancıya satıyoruz" dedi. Çetinsaya, Orta Doğu ve Körfez ülkelerinde yatırımcıların Türkiye'yi tercih ettiğini vurguladı. Avrupa'dan ilginin biraz azaldığına dikkat çeken Çetinsaya, "Türkiye Arap yatırımcılar için çok iyi bir pazar. Emlağa talepleri bitmiyor" dedi. Türkiye'den 1 milyon doların üzerinde gayrimenkul alan yabancılara vatandaşlık verildiğini hatırlatan Çetinsaya, "Bu piyasaya olumlu yansıdı ama sınırı biraz daha düşürmek gerekiyor" dedi.

Yeni Asır Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181