Artaş İnşaat AVM'lerinde kira artık TL ile ödenecek!
Artaş İnşaat, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, geçtiğimiz hafta sonu Abdullah Gül Müzesi ve Kütüphanesi açılışında yinelediği “Tüm ticari alışverişlerde Türk Lirası kullanılması” çağrısına destek verdi.

Yenikapı ruhuyla harekete geçen halk, dolar satmaya devam ederken, Artaş İnşaat da bu dayanışmaya katılarak ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park AVM’lerindeki kirayı TL’ye çevirme kararı aldı.

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağırısıyla birlikte grubumuz bünyesinde bulunan alışveriş merkezlerimizde kiraları TL cinsine çevirdik. Artaş İnşaat olarak devletimizin aldığı ekonomik her tedbirin ve çalışmanın destekçisi olduk. Bu anlamda İstanbul’da faaliyet gösteren ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri’de bulunan Kayseri Park AVM’de, kiraların tamamını TL’ye çevirme kararı aldık. Ülkemiz ekonomisine ve milli para birimimize olan güvenimiz her zaman tamdır.” dedi.

Star

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181