Artaş İnşaat Cityscape Global 2016'ya 6 proje ile katıldı!
Artaş İnşaat, Cityscape Global'de İstanbul'da hayata geçirdiği 6 projesiyle şov yaptı. Fuara 330 metrekarelik dev bir stantla katılan Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Atakent 4, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupa Residence&Office ve ortak girişimlerle hayata geçirdiği Vadistanbul ile Tema İstanbul projelerini tanıttı.

 Artaş İnşaat'ın, Avrupa Konutları markasının en yeni halkası, gayrimenkul yatırımcıları tarafından uzun zamandır merakla beklenen Avrupa Office Ataşehir de ilk kez Dubai'de görücüye çıktı. Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, fuara katılımda öncelikli amaçlarının Türkiye'nin potansiyelini ve Türk inşaat sektörünün gücünü yabancı yatırımcılara tanıtmak olduğunu belirtti. Körfez bölgesinden bugüne dek tüm projelerine talep aldıklarını anlatan Çetinsaya, bölgede yatırımcı dostları olduğunu ve onlarla görüşmeler yapacaklarını dile getirdi.

SEKTÖRE GÜVENİMİZ TAM
Çetinsaya, şöyle devam etti: "Dubai Cityscape fuarını Türkiye'nin ve yatırımlarımızın tanıtımı anlamında son derece önemli buluyoruz. Öyle ki; Avrupa Konutları markalı projelerimizin yeni halkası, Avrupa Office Ataşehir'i Dubai Cityscape X:y Mm Fuarı'nda lanse edeceğiz. Fuara katılım amacımız, Türkiye'nin yatırım potansiyelini tanıtmak ve Artaş İnşaat olarak geliştirdiğimiz projelerin uluslararası arenada sergilenerek, Türk inşaat sektörüne katkı sağlamaktır. Bu fuarı dünyanın en büyük firmaları ve yatırım fonları ziyaret ediyor. Bu gruplara ülkemizin potansiyelini tanıtarak bu fonların ülkemize yönelmesini sağlamak istiyoruz. Türkiye'nin ve inşaat sektörünün geleceğine güvenimiz tam. Bu doğrultuda son yıllarda sektördeki yatırımlarımıza daha da ağırlık vererek projeler geliştirdik ve yeni yatırımlarımız için de faaliyetlerimizi sürdürüyoruz."

ATAŞEHİR'E TAM NOT 
Artaş İnşaat, fuarın son günü Dubai Emiri'nin oğlu His Higness Sheikh Mansoor Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum'u ağırladı. İlk kez Dubai'de tanıtımı yapılan Avrupa Office Ataşehir'in maketini inceleyen Rashid Al Maktoum, projenin son derece kaliteli ve estetik olduğunu belirterek, Dubai'de inşa ettiğimiz kulelerle aynı standartta bir proje olduğunu belirtti.

38 katlı kule
Körfez bölgesinin önde gelen yatırımcılarına tanıtılan Avrupa Office Ataşehir, İstanbul Finans Merkezi'nin tam karşısın1 da 38 katlı bir kulede ofis ve ticari ünitelerden oluşuyor. İstanbul Finans Merkezi bölgesinin yeni siluetinde yer edinecek proje, Sabri Paşayiğit Mimarlık - SPDO tarafından tasarlandı.

Sabah Emlak Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181