Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı başladı!
Ulusal ve uluslararası asansör sektörünü 2 yılda bir İzmir'de buluşturan INELEX 2016 10. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı 10. kez kapılarını açtı. Efor Fuarcılık organizasyonu ile Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir'de başlayan dev buluşmanın açılışına İzmir Vali Yardımcısı Erol Türkmen, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İzmir İl Müdürü İhsan Ünver, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Vatansever ve oda Genel Sekreteri Mustafa Kalyoncu ile birlikte çok sayıda siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri, sektör temsilcileri, oda ve derneklerin yöneticileri ilgi gösterdi.

10 NİSAN'A KADAR AÇIK
Kentsel dönüşüm ve dikey yapılaşmanın artmasıyla asansör sektörünün yükselişe geçtiğini vurgulayan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, fuarda daha hızlı, daha güvenli ve daha akılcı çözümler sunan katılımcılarının ziyaretçilere doğru yatırım fırsatları sunacağını söyledi.

Konuşmaların ardından INELEX 2016 10. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı'nın kurdelesi kesildi. Davetliler ve ziyaretçi Ier hep birlikte Fuar İzmir Alanı'ndaki stantları ziyaret etti. Bu yıl fuara sektörün önde gelen 107 firması katıldı. Konutlardan alışveriş merkezlerine, sağlık kuruluşlarından ofis binalarına kadar hayatın hemen her anında var olan asansörlere ilişkin daha hızlı, daha güvenli ve daha akıllı çözümler ve hizmetler görücüye çıktı. Sektörün zirvesi niteliğinde geçecek olan fuar kapsamında önemli etkinlikler de gerçekleşecek. Fuar 10 Nisan'a kadar sürecek.

9 Eylül İzmir Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181