Bekaş İnşaat Ankara'da proje üretmeye devam ediyor!
Yaklaşık 30 yıldır onlarca başarılı konut ve iş merkezi projesine imza atan Bekaş, birkaç ay içinde birbiri ardına başlayacağı devasa projelerle 2016'da başkentin en çok konuşulan firması olmaya hazırlanıyor. Gece gündüz demeden süren çalışmalarının Ankara'da çıtayı hayli yükselteceğini vurgulayan Bekaş A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, kentin en gözde yerleşim merkezlerinde, "ferah" konut almak isteyenlerin birkaç ay beklemelerini öneriyor.

Ankara'ya özellikle son 3 yıl içinde istanbul başta olmak üzere çok sayıda kentte başarılı çalışmalara imza atan onlarca firma girdi. Bekaş, Ankara'da Kayseri, Nevşehir, Niğde, Yozgat, Sivas gibi iç Anadolu kentlerinden gelenlerin çok iyi tanıdığı bir firma. Neden Ankara?
İnşaat sektöründe 1988 yılından bu yana hizmet veren Bekaş İnşaat olarak, hedefimiz hep daha iyisini hayata geçirmek oldu. 30 yıla yakın süredir projeler ürettiğimiz inşaat sektöründe, kaliteli ve ayrıcalıklı projelerle konut sektöründe yerimizi sağlamlaşürdık. Şu ana kadar 25 binden fazla markalı ve kaliteli konut projesine imza attık. Kayseri'de başladığımız sektör tecrübemizi, önce Ankara, ardından İstanbul olmak üzere artık tüm Türkiye ile buluşturmaya  hazırlanıyoruz. 
Neden Ankara sorusuna gelince, Ankara'yı en az Kayseri ve çevre iller kadar iyi tanıyoruz. Konut alıcısının ne istediğini çok iyi biliyoruz. Bizim Kayseri'de ürettiğimiz konutlara bunları neden Ankara'da da yapmıyorsunuz, bizim bu konutlarda oturmaya hakkımız yok mu diyenlerin sayısı her geçen yıl katlandığı için üretim gücümüzü başkente kaydırıyoruz. 


İnşaat sektöründe en önemli unsurlardan biri de güven. Siz güven sorununu nasıl aşacaksınız?
Konut alıcılarını şaşırtarak. Fiyatımız, kalitemiz, projelerimizin lokasyonu, işteki hızımız, müşterinin beklentisinin üzerinde hizmet sunmakla Ankaralı konut alıcısını çok da alışık olmadıkları bir hizmetle tanıştıracağız. İlk aşamai da 3 ana projemizin sayısı oluşan güvenle daha da artacak, Ankara bizim ulusal plandaki yükselişimizin merkezi olacak. Çok değil kısa sürede bizi herkes tanıyacak, 2016'da Ankara'nın en çok konuşulan inşaat firması olacağız.

Ankara'nın silueti hızla değişiyor, siz siluete ne denli etki edeceksiniz?
Öncelikle şunu söyleyeyim biz devasa binalar yapmak için yola çıkmadık. O işin kolay yönü. Biz Ankara'nın altın üçgeni olarak adlandırılan, iş ve lüks yaşamın bütünleştiği çok ama çok değerli bir lokasyona kalitemizi getirmeye hazırlanıyoruz. Her biri 4 artı bir konuttan oluşan 430 daire ile Ankaralılar'ın hasret kaldığı komşuluk kültürünü yeniden canlandırmak için kolları sıvadık. Önceliğimiz bu. Yüzlerce daireyi 30-40 kata sıkış sıkış tıkmaktansa daha alçak konutlarla, nefes alacakları, çocuklarının ve kendilerinin rahatlığı, mutluluğu ve güvenliğini ön planda tutan projeler hazırlıyoruz. Bekaş İnşaat, onlarca yıl kalitesini bozmayacak, hatta her geçen yıl daha da değerlenecek projeler üretti. Ankara'da da modaya uymaktansa sürdürülür çalışmalar için alıcının lehine olacak çalışmalara kafa yoruyoruz.

Çok iddialı söylemleriniz var. Bu gücün arkasında ne bulunuyor?
Biraz önce de söylediğim gibi 30 yılı bulan deneyimimiz. Biz inşaatçıyız. Bu sektörün tüm detaylarını iliklerine kadar iyi biliyoruz. Tüketici davranışındaki tespitlerimizde elde ettiğimiz basanlar da bizi bu aşamalara kadar getirdi. Hedeflerimiz çok büyük, Ankara'daki projelerimizin altın değerindeki lokasyonlarmı kısa süre içinde peş peşe açıklayacağız. Ankara'da konut almak isteyen istemeyen herkes bizi takibe alacak. Başarılarımızla daha da büyüyeceğiz. Bizi bilenler, tüketici odaklı bir firma olduğumuzu, Bekaş'm başansmm arkasındaki gücün tüketici memnuniyeti olduğunu çok iyi bilir.

Sabah Ankara Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181