Beşiktaş'ta 109 milyon liralık arsa satışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş'a bağlı Dikilitaş Mahallesi'nde 109 milyon 508 bin 970 lira tahmini bedelle arsa satıyor. Geçici teminat bedeli 3 milyon 285 bin 269 lira olarak belirlenen arsa 5 bin 763 metrekare büyüklüğe sahip.

TİCARET VE KONUT ALANI İMARLI
Emlaktasondakika'da yer alan habere göre; Acıbadem Fulya Hastanesi ve Beşiktaş Süleyman Seba Spor Salonu'nun bitişiğinde yer alan arsa, Hakkı Yeten Caddesi'yle Yeşilçimen sokağın birleşme noktasına yakın bir konumda bulunmakta. Selenium markalı konut projeleriyle de yakın olan arsa, ticaret ve konut alanı imarına sahip.

İHALE 2 ARALIK'TA

Fulya olarak bilinen bölge sınırlarında kalan arsanın merkezi konumu, yatırımcıların iştahını kabartacak cinsten. Üzerinde herhangi bir yapı bulunmayan ve boş vaziyette duran taşınmazın şartname bedeli 900 lira olarak belirlendi. İstanbul'un göbeğindeki arsanın ihalesi 2 Aralık 2015 günü saat 13.00'te İBB Saraçhane binasında yapılacak.

Ensonhaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181