Beyoğlu MIPIM'de 25 milyar dolarlık projeleriyle şov yaptı!
Bölgede özel sektör tarafından yapılan projeler BIG standında yer alan Beyoğlu maketi üzerinde sergilendi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Mipim'de Beyoğlu'nda 2023'e kadar tamamlanacak 25 milyar dolar değerindeki 9 projeyi tanıttıklarını söyledi. Toplam yatırım değeri ise 12 milyar dolar olan bu projeler arasında Tarlabaşı 360, Piyalepaşa İstanbul, Galataport, Haliçport, Örnektepe, Dolaptere, Karaköy, Sütlüce ve Okmeydanı kentsel dönüşüm projeleri yer alıyor.

Büyükşehirler de vardı
Fuara Antalya, Balıkesir, Bursa, Hatay, İstanbul, Kocaeli, Konya ve Ordu şehirleri stantla katıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi fuarda yabancı ortaklıklar için görüşmeler yaparken, Hatay ve Bursa Büyükşehir Belediyeleri de mega projelerine yatırım çekmek için tanıtımlar yaptı. Fuarda Antalya; Kruvaziyer Limanı, Kaleiçi Yat Limanı, Boğaçayı ve Konyaaltı Sahili, spor ve yayla turizmine yönelik dev projelerin yanı sıra dünya film endüstrisinde yer almak için geliştirdiği projelerini anlatıyor. Kocaeli; 540 yatlık bağlama kapasitesine sahip bir marinayı da içeren dev yaşam merkezinin de içinde yer aldığı pek çok gayrimenkul ve turizm projesiyle fuara katıldı. Konya; Mevlana Kültür Vadisi, Metro Konya, Meram Teleferik, Karapınar Güneş İhtisas Endüstrisi, Hüyük Rüzgar Enerjisi Üretim Tesisi, Sebze ve Meyve Hali projeleriyle yer aldı.

Milliyet Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181