Bilfinger Türkiye'ye yatırım fonu getiriyor!
Gayrimenkul yatırım fonlarına ilgi ve güvenin sürekli arttığını belirten Bilfinger Türkiye CEO'su Leyla Özuluçak, yabancı yatırımcının da odağında Türkiye olduğunu söyledi. Fonla ilgili bilgi veren Ozuluçak, "Fon kendine ait bir proje gerçekleştiremiyor. Mevcut bir projeyi satın alıp, ortak olup, ondan gelen kazancı yatırımcılarına sunuyor. AVM alamıyoruz ama fonla insanlar AVM'ye ortak olabilecek. Buradan kar elde edebilecek. Bilfinger olarak fonun yönetiminde olacağız. Türkiye'ye çok inanıyoruz. Global anlamda çalıştığımız şirketlere de bunu vurguluyoruz" dedi.

Haydarpaşa'yı yaptı
40 ülkede 77 bin çalışanla faaliyet gösteren Bilfinger'in, özünde bir inşaat şirketi olduğunu, zaman içinde farklı kollarda uzmanlaştığını anlatan Özuluçak, Türkiye'de AVM, ofis başta olmak üzere kiralamadan konsept oluşturmaya, işletmeye kadar sistemin içinde olduklarını ifade etti. Özuluçak, "100 yıl önce Türkiye'de Haydarpaşa'nın inşaatını yapan firmadan bahsediyoruz. Şimdi işletme ağımızla AVM'lere yayılsak da, güçlenen ofis pazarında da etkin çalışıyoruz. Türkiye çok hızlı gelişiyor. Bu nedenle bundan 10 yıl sonrasını hesaplayıp, çözüm ortaklığı sunmaya çalışıyoruz" dedi. Leyla Özuluçak Şirketin AVM Yönetim Direktörü Burçin Bendegül ise Türkiye'de halen 250 bin metrekare yer kiraladıklarını belirterek, İstanbul'dan Erzurum'a, Diyarbakır'dan Zonguldak'a kadar pek çok farklı gruba hizmet verdiklerini söyledi. Bendegül, "Her bir metrekareyi, yatırımlar ve verimliliğiyle ölçersek ciddi sorumluluklar çıkıyor. Önemli olan başarıyla üstesinden gelebilmek, bunun için çalışıyoruz" diye konuştu.

Milliyet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181