Bozcaada'da ihalelere iptal haberi geldi!

Haberi Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz duyurdu. Bozcaada’nın Sulubahçe ve Habbele koylarının ihaleye çıkarılmasının duyulmasıyla artan tepkiler üzerine bakanlık geri adım attı. Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, ihalelerin iptal edildiğini açıkladı.

Yılmaz Facebook hesabından şu mesajı paylaştı: "Gözünaydın Bozcaada... Bugündoğum günün... Doğum günün kutlu olsun... Emeği geçen herkesten allah razı olsun... Tabiat Varlıkları Genel Müdürü'nün yanından şimdi çıktık: Koy ihaleleri yapılmıyor ve yapılmayacak..."

Bakanlık Bozcaada’nın iki bakir koyu Sulubahçe ve Habbele koylarını 21 ve 22 Kasım’da ihaleye çıkaracağını duyurmuştu. Bunun üzerine Bozcaadalılar imza kampanyası başlatmış, dün gece #bozcaadabizim etiketiyle sosyal medya etkinliği düzenlemişti.

Hürriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181