Bursa'da hava durumu kaç derece olacak? İşte Bursa hava durumu 29-09-2015
Bursa'da hava durumu nasıl olacak? Eylül ayının son günlerde hava koşulları nasıl şekillenecek?  İşte Bursa hava durumu 29 Eylül 2015

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Göller Yöresi, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Zonguldak, Bartın, Düzce, Niğde, Nevşehir, Kayseri, Sivas, Malatya, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara bölge genelinde kuvvetli, çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.

Yağışların; Marmara bölgesi genelinde kuvvetli (21-50 mm), çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 mm) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, yıldırım, dolu vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

29 Eylül 2015 gün Bursa'da hava durumu; çok bulutlu, çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olarak açıklandı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181