Büyükyalı'ya MIPIM'de yatırımcı akını!
Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık "Her şeye rağmen Türkiye'ye yabancı ilgisi sürüyor. Fuarda Büyükyalı özellikle Batılı yatırımcılardan büyük ilgi görüyor" dedi. Akbalık, fuar boyunca cok sayıda yabancı yatırımcıyla görüşmeleri olduğunu, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Türkiye'ye yabancı ilgisinin devam ettiğini ifade etti. Akbalık, Büyükyalı görüşmelerinin ağırlıklı olarak Arap ve Batılı yatırımcılarla olduğunu, özellikle Avrupa'nın projeye ilgisinin yüksek olduğunu belirtti.

LOKASYON AVANTAJI
İstanbul'da bugüne kadar verimli bir şekilde kullanılamayan deniz ulaşımının, Büyükyalı'daki deniz shuttle'larıyla aktif olarak kullanılabileceğini dile getiren Akbalık "Kazlıcesme sahil şeridi, mevcut ulaşım altyapısı ve yeni eklenecek ulaşım projeleriyle istanbul'un cazibe merkezine dönüşecek. Bütün ulaşım aksının kesiştiği bölge, kentin yeni ve en büyük ulaşım lokasyonu olma özelliğine sahip. Tüm büyük metropollerde olduğu gibi yasam, ulaşım yollarının kesiştiği noktalarda gelişir. Büyükyalı, Marmaray ve Avrasya Tüneli bağlantıları, 8 şeritli yeni sahil yolu, Atatürk Havallmanı'na yakınlığı, deniz, kara ve raylı sistemi bir arada sunmasıyla farklılasarak bu dinamiği yakalıyor" diye konuştu.

Akbalık, projeyi '4 mahalle. 1 semt' olarak tanımladıklarını belirterek. "Meydanları, kültür merkezi, acık ve kapalı spor alanları, parkları, kafe ve restoranları, manavı, pastanesi, okulu gibi birçok unsuruyla gerçek mahalle kültürünü yaşatacak bir proje kazandıracağız. Mahallelerdenden birinin isletmesi için yasayanlara gerçek rezidans hizmeti sunacak ABD'li bir firmayla görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

Star Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181