Capital'den MESA'ya 'En Beğenilen Şirket' ödülü!
İnşaat sektöründe 47 yıldır 'kalite ve güvenle özdeşleşen MESA, Capital'in bu yıl 15.sini yayınladığı "Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri" araştırmasında yine en beğenilenler arasına girmeyi başardı. MESA, inşaat sektörünün en beğenilen üç şirketinden biri seçildi.

Aylık ekonomi dergisi Capital'in geleneksel "Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri Araştırmasıyla sektörünün en beğenilenleri olarak seçilenlere ödülleri dağıtıldı. Araştırma kapsamında iş dünyasını temsilen 700'ün üzerinde şirketten 1602 yöneticiye ulaşıldı. 3 ay boyunca saha çalışması süren araştırma, online görüşme tekniğiyle yapıldı.

MESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, törendeki konuşmasında ödül alan firmaları tebrik etti. Boysanoğlu, MESA ailesinin inşaat sektöründe kalite ve güvenle anılmasının kendilerini yeni projeler konusunda daha da cesaretlendirdiğine dikkat çekti. Boysanoğlu "MESA, 47 yıldır başta konut olmak üzere iş yaptığı tüm alanlarda adı kalite ve güvenle anılan bir marka oldu. Bugün, kalitede standartları belirleyen referans bir şirket olmanın haklı gururunu yaşıyoruz, inşaat sektörünün en beğenilenleri arasında yer almak bizi mutlu ettiği kadar cesaretlendiriyor da. Bu cesaretle, Türk insanını yüksek kaliteli yaşam alanları ile tanıştırmayı sürdüreceğiz" dive konuştu.

Milat Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181