Century 21 Türkiye her ay kariyer etkinliği yapacak!
Emlak ve gayrimenkul danışmanlığı alanında daha eğitimli ve donanımlı insan gücü ile hizmet sunabilmek adına gerçekleştirilen Career 21 etkinliğine, firma çatısı altında görev yapan broker ve danışmanlar ile franchise adayları katıldı. Motivasyon, tecrübe paylaşımı ve eğitim amacı ile düzenlenen etkinlikte, emlak ve gayrimenkul danışmanlığı alanında kariyer yapmanın sunduğu fırsatlar ile portföy elde etme yolları, portföy yönetimi ve sektörde başarılı olmanın yolları anlatıldı.

Career 21 etkinliğinde konuşan Century 21 Bayi Kanalı Müdürü Onur Renkligümüş, tüm Century 21 çalışanları olarak bundan böyle her ayın 21'inde bir araya geleceklerini söyledi. Tecrübe ve bilgi paylaşımının iyi bir sinerji oluşturmadaki önemini vurgulayan Renkligümüş, "Ne kadar çok bir araya gelirsek o kadar bilgi paylaşımında bulunur, sinerji oluşturur ve kazançlı çıkarız" dedi.

"MARKAMIZIN GÜCÜNE GÜVENİYORUZ"
Century 21 markasının dünyanın büyük ve en saygın gayrimenkul danışmanlık firmalarından olduğunu ifade eden Renkligümüş şöyle konuştu: "Markamızın sloganı; akıllı, cesur ve hızlı çözümler üretmektir. Bunda da başarılı olmuştur. Günümüzde teknolojiyi en iyi kullanan, en iyi portföye sahip olan ve en çok ciro yapan bir firma durumundayız. Özellikle teknoloji kullanımında Century 21 Türkiye olarak ABD ve Avrupa'nın kıskandığı bir noktadayız. Career 21 etkinliklerini bundan böyle Ankara, İzmir, Bursa gibi diğer illere de yayacağız ve daha çok bilgi paylaşımında bulunacağız."

Büyüme planımızı hızla uygulayacağız Century 21 Franchise Satış ve İş Geliştirme Müdürü Ahu Ekinci ise Century 21 bayrağını Türkiye'nin her yerine dikmeyi hedeflediklerini belirterek, "Önümüzdeki dönemde özellikle Ankara başta olmak üzere Antalya, Eskişehir, Bursa, Balıkesir, Kocaeli ve Karadeniz bölgesi ile ilgili büyüme planlarımızı hızla uygulamaya geçireceğiz" diye konuştu.

Habertürk 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181