Ceylan İnşaat, Marka Şehirler Zirvesi 2017’ye sponsor oldu!
Farklı sektörlerdeki 35 yıllık tecrübesini, 1995 yılında inşaat sektörüne taşıyan Ceylan İnşaat, kamu ve özel sektörün üst düzey yöneticilerini bir araya getirecek olan Marka Şehirler Zirvesi 2017’nin sponsorlarından biri oldu.
 
Kamu ile özel sektörün üst düzey profesyonellerini tek çatı altında buluşturan Marka Şehirler Zirvesi 2017, bu yıl 11 Mayıs 2017 Perşembe günü Sait Halim Paşa Yalısı’nda 2. kez kapılarını açıyor.  Konferansın sponsorlarından biri olmasının yanı sıra bu büyük buluşmaya konuşmacı olarak da katılacak olan Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, inşaat sektörünün bugünkü ve gelecek vizyonu katılımcılarla paylaşacak.
 
Ceylan: Ar-Ge ve inovasyon destekli şehirler kurulmalı
Zirve ile ilgili açıklama yapan Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, Türkiye inşaat sektörünün hızla gelişerek yoluna devam ettiğini söyledi. Bu noktada her sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de markalaşmanın büyük önem taşıdığını söyleyen Ceylan, “Marka şehirler ve marka şehirlere ulaşmak için ‘akıl’ çok önemlidir. Bu nedenler markalaşan şehirlerimizi akılla inşa etmeliyiz. Teknoloji ve inovasyonu arkamıza alarak şehirlerin insan yaşamına uygun sosyal, ekonomik ve kültürel dönüşümlerini yapması gerekmektedir. Toplumun ve insanın yararına geliştirilecek Ar-Ge ve inovasyon destekli akıllı kentsel projeler, şehir uygulamalarının ana hareket noktası olmalıdır. Bu farkındalıkla inşaat sektörünün bir temsilcisi olarak Türkiye’nin markalaşması için özel ve kamu sektöründeki bütün temsilcilere büyük görev düştüğüne inanıyoruz. Bu önemli zirveye sponsor olmak bu farkındalıkla Ceylan olarak bizim için çok önemli ve gurur verici” dedi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181