Çırpıcı şehir parkı bu yılın sonunda bitecek!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Kadir Topbaş'ın 2014'ün Şubat ayında hizmete açtığı Çırpıcı Şehir Parkı birinci ve ikinci etabının devamında üçüncü etapta yeşil alan imalat çalışmaları devam ediyor. Marmara Forum'un karşısında yer alan üçüncü etabın Mayıs ayına kadar açılması planlanıyor.

Kamulaştırmalar sürüyor.
Çırpıcı şehir parkının dördüncü ve beşinci etapları için ise kamulaştırma süreci devam ediyor. Mart ayında tamamlanması öngörülen kamulaştırmaların ardından çalışmalarla üçüncü, dördüncü ve beşinci etaplar ile tüm parkın 2016 sonunda hizmete açılması bekleniyor.

Veliefendi Hipodromu duruyor.

İBB Yeşil Alan ve Tesisler Yapım Müdürlüğü'nden edindiğimiz bilgilere göre; Veliefendi Hipodromu, kamulaştırılacak alanlar listesinde yer almıyor. Hipodrom yönetiminin de gündeminde taşınmak gibi bir çalışma yok. Komşu markalı konut projeleri şunlar: Central Park (Ağaoğlu Grubu), Nidapark Denizatı (Tahincioğlu) ve The İstanbul Veliefendi (Kiptaş-YDA)

Yeni Yüzyıl

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet ali 8 yıl önce

kamulaştırmalar ne zaman bitecek

Avatar
mali bey 8 yıl önce

ATEKS in arazisi ne zaman kamulaştırılacak

banner182

banner181