Cityscape'in ilk gününde Metropol İstanbul’dan 35 Milyon TL’lik satış!
Emlak Konut GYO güvencesiyle, Türkiye’de inşaat sektörünün önde gelen şirketleri Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi tarafından ticareti, finansı, modayı ve modern yaşamın tüm unsurlarını birleştiren bir proje olarak inşa edilen Metropol İstanbul’un ticari ofisleri; Cityscape Türkiye’de satışa sunuldu. Satışa sunulan yaklaşık 30 bin metrekarelik 3 blok yerli ve yabancı yatırımcıların yoğun ilgisini çekti.Suudi Arabistan merkezli Al-Maslak Grubu ile 35 milyon TL tutarında satış anlaşması gerçekleştirildi. Al-Maslak Grubu anakuleden yaklaşık 3 bin metrekarelik 2 katsatın aldı.

Konuyla ilgili bilgi veren Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin “Dubai, Londra, Hong Kong, Milano ve Singapur’da yer alan moda ve finans merkezlerinin en dikkat çeken özelliklerini göz önünde bulundurarak; özgün Metropol İstanbul projemizi tasarlayıp, inşa etmekten büyük gurur duyuyoruz. İstanbul ve Ataşehir’e yeni bir soluk getirecek projemizin ofis bloklarının satışa sunumunu Cityscape Türkiye’de başlattık. Fuarın ilk gününde yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gören ticari ofislerimize taleplerin fuarın sonuna kadar devam edeceğini öngörüyoruz. Daha ilk günden 35 milyon TL gibi önemli bir anlaşmaya imza attık. Amacımız, Cityscape Fuarı boyunca gayrimenkul sektörünün gücü ve potansiyelini yabancı yatırımcılara tanıtmanın yanı sıra, yabancı yatırımcının ülkemizde konut ya da ofis satın alımına ilgisini artırarak, ekonomimize katkıda bulunmak” dedi.

Erdinç Varlıbaş: “Metropol İstanbul AVM’ye markalardan 2 kat talep geldi.”
Varyap Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Erdinç Varlıbaş ise şunları ifade etti, “Bu yıl ilk kez İstanbul’da düzenlenen Cityscape Fuarı, Türkiye ekonomisinin lokomotiflerinden biri haline gelen gayrimenkul sektörünün uluslararası alandaki tanıtımı açısından çok değerli bir fırsat. Projemizin ofislerini satışa sunmaya başladığımız fuar boyunca, yerli ve yabancı pek çok yatırımcı ile bir araya gelerek; İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ne komşu olmanın tüm avantajlarını sunan projemizi yakından tanıtmayı hedefliyoruz. Fuarın ilk gününde Suudi Arabistan merkezli Al-Maslak Grubu ile 35 milyon TL’lik satış anlaşması imzalamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Diğer yandan, Metropol İstanbul AVM kiralamasını yapan Alman Bilfinger firmasının verdiği bilgiye göre, AVM’miz de çok büyük ilgi görüyor ve bu kapsamda markalardan şu ana kadar 2 kat talep toplandı. ” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181