Coldwell Banker'in Türkiye birincisi Bodrum oldu!
Dünyanın en büyük gayrimenkul şirketi Coldwell Banker, 2015 yılı ödüllerini açıkladı. Türkiye'de 102, dünyada 4 bin ofisi olan Coldwell Banker'in en iyisi Bodrum'dan çıktı. Bodrum ofisi Coldwell Banker Artemis; en çok iş, en iyi reklam, en iyi inovasyon, en çok müşteri memnuniyeti, en çok yatırımcı çekme, en iyi kurumsal çalışma, en fazla eğitim ve en hızlı büyüme kategorilerinde birinci olarak 'Uluslararası Küre Ödülü'nü kazandı.

15 ay birinci oldu

Coldwell Banker Bodrum Ofis Lideri Metin Sığırtmaç Bodrum'u ve Türkiye'yi uluslararası araneda en iyi şekilde temsil etmeninin gurununu yaşadıklarını söyledi. Gayrimenkul danışmanları arasında 'şampiyon' olarak çağrılan Sığırtmaç, "Üst üste 15 ay Türkiye birincisi olduk. Bodrum'daki başarımızı Türkiye'de ve dünyada sürdürmeye devam edeceğiz. Hizmet kalitemizden ödün vermeden mutlu müşteriler yaratmayı sürdüreceğiz" dedi.

Posta Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181