Çuhadaroğlu'ndan %26'lık halka arz!
Halka arz büyüklüğü 37 milyon lira olan , Deniz Yatırım liderliğinde halka açıldı. Paylarının yüzde 26'sını halka açan şirket, 'CUSAN' koduyla borsaya kote oldu. Çuhadaroğlu Metal Sanayi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nejat Çuhadaroğlu, şunları söyledi: "

62 yıl önce babam Yüksek Mimar Ahmet Çuhadaroğlu çelik yapı elemanları üretimiyle sektöre adımını atmıştı. 1965 yılından beri ağırlıklı olarak inşaat sektöründe, mimari uygulamalar için alüminyum kapı, pencere, doğrama üretimi ve uygulaması alanlarında faaliyet gösteriyoruz. Bugün ondan aldığımız bayrağı 630 kişiyi aşkın kadrolarımızla, yeniliğe açık ve inovatif şirket kültürümüzle, çağdaş yöntemleri kullanan global şirket anlayışımız ve teknolojik donanımımız ile daha ileriye taşımanın gururu içerisindeyiz. Yurt içinde ve yurt dışında oldukça yüksek bilinirliğimizi ve pazar payımızı artırmak; kalite, güven, teknolojik üstünlüğümüzü sürdürmek, faaliyet alanlarımızı çeşitlendirmek en büyük gayemiz."

Deniz Yatırım İcra Kurulu Başkanı Cafer Bakırhan da, "Sektörünün köklü kuruluşu Çuhadaroğlu'nun halka arzını tamamlamaktan mutluluk duyuyoruz. , entegre yapısıyla rakiplerinden farklılaşırken, ciro ve karındaki büyüme performansı, 2016'da tamamlanacak yatırımlarla kapasite artışı ve borçsuz yapısıyla yatırımcılara önemli bir alternatif sunuyor." dedi.

2016'nın ilk arzı

Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kemal Yılmaz da, "Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş., 60 yılı aşkın süredir Türkiye ekonomisine katkı sağlayan önemli bir şirketimiz. Bu açıdan halka arzı çok önemsiyoruz. 2016 yılının ilk halka arzı olduğu için de ayrıca kendilerini tebrik ediyoruz" dedi. Çuhadaroğlu Metal Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çuhadaroğlu ise, "Biz uzun yıllar aile şirketi olarak faaliyet gösterdik. Ancak profesyonelliğin, kurumsallaşmanın bizler için ayrı bir önemi hep vardı. Halka arz bu çerçevede şirketimizi geleceğe taşıyacak çok önemli bir adım" diye konuştu.

Milleyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181