DKY İnşaat 7 yeni proje ile Cityscape Turkey'de!
DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Cityscape Fuarı'nm İstanbul'da gerçekleştirilmesinin öçnemine vurgu yaparak, "Cityscape Fuarı, Körfez ve Doğu bölgelerine satış yapmak adma iyi bir kapı. Türkiye'de her yıl yabancılara konut satışı ivmelenerek artış gösteriyor. Ancak hala satış oranımız çok düşük. Bu satış rakamlarını birkaç yıl içinde 5 milyar dolar seviyesinden 20 milyar dolara çıkaracağımıza inanıyorum" dedi.

YENİ PROJELERLE FUARDA
Ali Dumankaya, fuarda, 136 metrekarelik alanda mevcut projelerinin yanı sıra yeni satışa çıkacak olan DKY Ada ve DKY Sahil, DKY Cadde Erenköy 86, DKY Cadde Suadiye 12 ve DKY Cadde Göztepe 05 projeleri ile yar aldıklarını açıkladı. Dumankaya ayrıca, konsept çalışmaları devam eden DKY Merkez, DKY Business Tuzla hakkında da yatırımcıları bilgilendireceklerini söyledi.

7 PROJE 995 MİLYON
Ali Dumankaya, 2016'da satışa sunacakları 7 yeni projenin 995 milyonluk yatırım değerine sahip olduğuna dikkat çekerek, toplam bin 390 adet konut için temel atacaklarını kaydetti. Yeni projeler hakkında bilgi veren Ali Dumankaya, "Sultanbeyli'nin en işlek noktası Fatih Caddesi üzerinde cadde mağazaları, konut ve ofislerin yer alacağı DKY Merkez karma bir proje olacak. İstanbul'un en hızlı gelişen bölgesi Kartal'da yer alan adalar manzaralı aile konsepti ile yapacağımız 'DKY Ada' ile Sahil yolu üzerinde Marmara Denizi ve Adalar manzaralı 'DKY Sahil' projelerimiz, Kadıköy bölgesinde Bağdat Caddesi çevresinde ve Büyükdere Caddesi'ne çok yakın konumda. Tüm bu projelerimizin ön talep toplama süreçlerini başlattık" dedi.

KÖRFEZ'DEN İSTANBUL'A
Körfez yatırımcısının kültürel benzerliklerden dolayı Türkiye'yi seçtiğini ifade eden Ali Dumankaya, "Körfez yatırımcısının ilgisi Londra'dan istanbul'a kayıyor. Yabancılar; genç ülkeyi, dinamik sektörü görüyor ve özellikle İstanbul'u ciddi bir yatırım alanı olarak ele alıyor" dedi.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181