DKY İnşaat Cityscape'de Kartal projelerini tanıttı!
DKY İnşaat, 2016 yılında yapımına başladığı ve 410 milyon TL'ye mal olacak projelerini Cityscape Turkey Fuarı'nda tanıttı. Körfez'den gelen yatırımcıların DKY projelerine olan ilgisi dikkat çekti. Kartal'da inşa edeceği 'DKY Sahil' projesinin maketini ilk kez bu fuarda sergileyen DKY İnşaat, Erenköy, Suadiye ve Göztepe gibi şehrin merkezinde yer alacak 'DKY Cadde' projelerinin detaylarını da ilk defa yatırımcılarla paylaştı. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, fuarda tanıttıkları proje ve yeni konseptlerle 2016 yılına iddialı girdiklerini söyledi. Kartal'da hayata geçirecekleri DKY Sahil projesini ilk defa bu fuarda yatırımcılarla buluşturduklarını aktaran Ali Dumankaya "DKY Sahil Projesi'nin gerçekleştirileceği alanda kentsel dönüşüm çalışmalarına başladık. Kartal'ın sahil kesiminde 33 bin metrekare alan üzerine 194 milyon TL yatırımla ,138 konutluk proje inşa edeceğiz" dedi.

Projede metrekare fiyatlarının 9 bin 500 TL'den başlayacağını belirten Ali Dumankaya "DKY Sahil, geniş dairelerden oluşan aile konseptli bir proje olacak. Projede kesintisiz Prens Adaları ve deniz manzaralı daireler bulunuyor. DKY Sahil metroya, bölgedeki AVM'lere ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na yakınlığı ile İstanbul'un en gözde yaşam alanlarından biri olacak" diye konuştu. Yabancı yatmmcılann Anadolu yakasına ilgisinin arttığını da vurgulayan Dumankaya, Avrupa yakasının yanında Anadolu yakasının da artık Körfez yatırımcısının yatınm düşündüğü bölge olmaya başladığını söyledi. 

Star Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181