Doğru yer, doğru müteahhit ve doğru proje !
İnşaat sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Lik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt, konut alıcılarının ev seçerken iyi bir araştırma yapmasını ve doğru projeyi bulduklarına emin olduktan sonra alım yapmalarını tavsiye etti.

Küçük yaşlardan beri inşaat sektörünün içinde olduğunu dile getiren Mehmet Kurt, "Küçüklüğümden beri birçok projede görev aldım.İlk olarak babamın ve amcamın yanında çalışmaya başladım. O zaman beridir hayal ettiğim meslek hep buydu" dedi. Müteahhitlik mesleğinin zorlukları hakkında da açıklamalarda bulunan Kurt, "Benim sloganım; doğru yer, doğru müteahhit, doğru projedir. Doğru yer bulmak işin en can alıcı kısmı. İstatistiklere göre bir müteahhit 3 yılda bir arsa üretiyor. Yeri bulduktan sonra alıcıyı etkilemek projede yaşanılacak olan yaşantıyı hissetmelisiniz. Ayrıca ekonomik olaraki alıcıya uzun ve kısa vadede karlı kazançlar sağlıyorsanız projeniz tamam demektir. Müteahhitlikte projeyi söz verilen tarihte teslim etmek, işini takip etmek ve her ne olursa olsun müşteri memnuniyeti sağlamak en büyük hedef olmalı. Kurduğunuz ekip işini seven, takip eden ve bir aile olduğunun bilincinde olan insanlardan oluşmalı. Eğer bu konularda istikrar sağlarsanız, zaten satış kaygısı yaşamıyorsunuz" dedi.


Kent Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181