Dubai Cityscape Global bugün başlıyor!
Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından Dubai Cityscape Global bugün başlıyor. Dünya genelinden 300'ün üzerinde firmanın projelerini tanıtıp 'sıcak satış' yaptığı fuar; geçen yıl yabancıya 22 bin 830, bu yılın ilk 7 aylık döneminde ise 10 bin 422 konut satan Türk gayrimenkul sektörü için çok daha önemli bir yer tutuyor. Geçen yü 60'ın üzerinde firmayla çıkarma yapılan fuara bu yıl Türkiye'den katılım, 15 Temmuz'un etkisiyle önemli ölçüde azalsa da, Cityscape Fuarı, darbe girişimi sonrasında yabancı yatırımcıyla karşılaşılan ilk fuar olarak önem kazandı. Sektör temsilcileri Dubai'de yabancıya özel kampanya yapmayacaklarını, buna rağmen umutlu olduklarını belirtti. Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, ağustosta başlattıklan kampanyanın sadece yerli alıcı için geçerli olduğunu vurguladı. Son 6 yılda 20 milyar doların üzerinde gelir elde eden gayrimenkul sektörünün satış yaptığı ülkelerin başında Irak, Kuveyt ve S. Arabistan geliyor. GYODER Başkanı Aziz Torun, "Fuara dernek olarak katılacağız. Ekim ve kasım aylarında düzenlenecek Kuveyt ve Cidde fuarlarında daha fazla satış bekliyoruz. Bu fuarlarda ülkenin güvenli olduğu mesajını vereceğiz" değerlendirmesini yaptı.

GENİŞ KATILIM
Dubai'de düzenlenecek fuara bu yıl Türkiye'den; Emlak Konut, Ağaoğlu, Garanti Koza, Sinpaş GYO, Tahincioğlu, Kuzu Grup, İş GYO, Eroğlu Gayrimenkul, GAP İnşaat, Fazlıoğlu Group, Tarakçıoğ lu Grup, Artaş İnşaat, Emaar Türkiye gibi şirketler katılıyor.

Önder Çelik / Türkiye Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181