Dünya trendi Strip Mall Türkiye'ye geliyor!
Dünya trendlerini yakından takip etmeye gayret gösteren yatırımcı firmalar yeni konseptleri Türkiye'yle buluşturarak, alışveriş algısını bir adım öne taşımak istiyor. Yaklaşık yarım asırdan bu yana Ankara başta olmak üzere çok sayıda kentte başarılı projeler üreten Bezci ailesi de bu doğrultuda Türkiyeyi 'Strip Mail' kültürüyle tanıştırmak için ilk adımları attı. Ankara'nın 3'üncü alışveriş merkezi olarak 20 yıl gibi bir süre hizmet veren Galleria AVM'yi yenileme çalışmalarına başladıklarını kaydeden Bezci ailesinin temsilcisi Efe Bezci, yenilenen Galleria'nın Türkiye'nin ilk "Strip Mall'i olacağını vurguladı.

Bezci, "Yurt dışında oldukça yaygın olan Strip Mall kültürünü özetle, belirli bir çizgide sıralanmış açık hava alışveriş olanağı sunan alışveriş merkezi olarak açıklayabiliriz. Elbette ülkemizde açık hava alışveriş merkezlen yok değil. Ancak Strip Mall'in en önemli farkı, cadde mağazacılığı kültürünü alışveriş merkezi rahatlığıyla buluşturuyor olması Şu anda dünya bu trendi benimsemeye başladı" dedi. Yeniden yapılma sureci devam eden Galleria AVM'yi de "Strip Mall" kurgusuyla yeniden inşa ettiklerinin altını çizen Bezci, şunları söyledi: "Bezci ailesinin 3'üncü kuşak temsilcileri olarak ben ve Cem Bezci tarafından projesi yürütülen Galleria AVM'nin Ankara için önemi çok büyük. Ümitköy'ün bu değerine ulaşmasında büyük katkısı olan Galleria'nin trendlere uygun olabilmesi için girdiğimiz yenileme sürecinde farklı bir yol izlemek istedik.'' dedi.

Retail Türkiye Dergisi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181