Edelstaal 400 aileyi devre mülk sahibi yaptı!
Merkezi Hollanda'nın Den Bosch şehrinde bulunan Edelstaal Group Enternasyonal, ilk etapta 400 Avrupalı Türk'ü devre mülk sahibi yaptı. Edelstaal Group şirketler topluluğu, Fethiye'de yapımı tamamlanan devremülkler için geçtiğimiz günlerde çekiliş gerçekleştirdi.

Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Torunoğulları, Türkiye'nin en gözde turizm bölgesi Fethiye'de devremülklere olan yoğun ilgiden duydukları memnuniyetin yanı sıra, diğer yatırımları hakkında da bilgi verdi. Torunoğulları, "36 yıldır Avrupa'da sizlere Simtronic tencere markasıyla hizmet verdik, güveninizi kazandık. Aynı güven ve azimle şimdi de otellerimiz başta olmak üzere inşaat sektöründe verdiğimiz hizmetler ve yatırımlarımızla sizleri ev sahibi yapmak istiyoruz" dedi. Ertan Torunoğulları ise "Hedefimiz yatırım yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı devre mülk, villa veya ihtiyaçlarına göre ev sahibi yapmak" diye konuştu.

Yalçın ÇAKIR / Sabah Avrupa Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181