Emay İnşaat'tan 400 milyon dolarlık tanıtım !
TOKİ iştiraki EPP (Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş.) güvencesi ve desteğiyle hayata geçirilecek karma projeyi Dubai'de yatırımcılara tanıtan Emay İnşaat, özellikle Körfez ülkelerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Kuveyt dahil tüm Körfez ülkelerinden bireysel yatırımcılar KentPlus Yalova VVellness SPA Resort'un maketini dikkatle incelediler. Emay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Çağlar, projenin yatırım maliyetinin 400 milyon dolar olduğunu belirterek, 2018'de teslimlerin başlayacağı projede metrekare fiyatının 4500 TL'den başladığını söyledi. Çağlar Arapların Yalova ile yakından ilgilendiğini bireysel çok sayıda talep aldıklarını dile getirdi.

1001 KONUT VAR
Körfezli bireysel yatırımcıdan ön talepleri toplayan Emay İnşaat, Türkiye'de ağırlayacağı yabancılara satış yapmayı planlıyor. Osmangazi Köprüsü'nün yapımından sonra değerlenen bölgede yer alan KentPlus Yalova Wellness SPA Resort projesinde konut, alışveriş merkezi, termal oteller, sağlık merkezi, okul, sosyal alanlar bulunacak. 383 bin 500 metrekare alan üzerine konumlanacak projede 163 blokta toplam 1001 daire konumlanacak. Dairelerin, 1+1,2+1,3+1,5+1 olarak planlandığı projede evler, geniş teras bahçelerine sahip, deniz ve doğa manzaralı olmak üzere 60 farklı tipten oluşacak. Projede yer alan 1001 konut, devremülk ya da konut seçenekleriyle sunulacak. KentPlus Yalova Wellness SPA Resort, lokasyon avantajıyla da öne çıkıyor. İstanbul'dan karayolu İle 130 km., deniz yolu ile 1 saat mesafede bulunan yasam alanı, Bursa'ya ise karayolu ile 75 km. mesafede. Projede 2018 yılı sonunda yasamın başlaması hedefleniyor.

Hürriyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181