Emay İnşaat'tan Yalova'ya 400 milyon dolarlık yatırım!
EMAY İnşaat, yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı olan ve Osmangazi Köprüsü'nün açılışıyla değerini katlayan Yalova'da, TOKİ iştiraki Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. güvencesiyle hayata geçirdiği 'KentPIus Yalova Wellness SPA Resort' projesini Dubai'de yabancı yatırımcının beğenisine sundu. Proje, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Kuveyt'in bireysel yatırımcılarından ilgi gördü. 163 blokta 1001 daire ve 60 farklı konut tipinin yer alacağı projede daireler; 1+1,2+1,3+1,5+1 olarak planlandı. Projede; 4 ve 5 yıldızlı, 500 yatak kapasiteli, üç farklı temadaki KentPIus Yalova Weilness SPA Resort termal otelleri de yer alacak. Emay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Çağlar, projenin yatırım maliyetinin 400 milyon dolar olduğunu belirterek, 2018'de teslimlerin başlayacağı projede metrekare fiyatının 4 bin 500 TL'den başladığını söyledi.

Taksim360'a 120 talep geldi
GAP İnşaat tarafından Beyoğlu'nda hayata geçirilen Tarlabası360 projesi, yeni adı Taksim360 ve yeni rezidans bölümleriyle Dubai'de yer aldı. Körfez yatırımcısının beğenisine sunulan projeye, 120 bireysel yatırımcıdan talep geldi. Taksim360 ekim ayında Türkiye'de de tanıtılacak. Standı ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Taksim360'ın Türkiye'nin en önemli kentsel dönüşüm projesi olduğunu belirterek, "Her şeyi içinde barındıran zor bir proje. Beyoğlu'nu değiştireceği gibi dünyaya da ilham olacak" dedi. GYODER tarafından başlatılan 'Gayrimenkulde Güc Birliği Daha Güçlü Türkiye' kampanyası kapsamında Taksim360'tan 10 milyon dolarlık satış yapıldı. 15 Ekim'e kadar uzatılan kampanya kapsamında projeden 60 aya kadar vade, aylık yüzde 0.49 faiz ve yüzde 20 peşinat ile rezidans ve ofis sahibi olunabilecek.

Birol KELEŞ/Star Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181