Eminevim’den kadınlar gününe özel %10 indirim!
25 yıldır insanlarımızın sahip olmakta zorlandıkları ev hayaline kavuşmaları için, Elbirliği sistemi ile insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmalarını sağlayan Eminevim, bugüne kadar yaptığı teslimatlarla insanlarımızın faizsiz ve kendi belirledikleri ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmalarını sağladı.

Evi olmayanların bütçelerine göre faizsiz ve kendi belirledikleri ödeme seçeneklerine göre ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel %10 indirim kampanyası ile kadınlara evlerinin kapılarını açıyor. 8 Mart Kadınlar Günü’nde kayıt olan kadın müşterilere organizasyon ücretinde %10 oranında indirim uygulanacak.

Bu sene 1. Yılını kutlayan Eminevim Hanımlar kulübü ile kadınlarımıza verdiği değeri her zaman gösteren Eminevim Hanımlar Kulübü’nün yaptığı sürekli organizasyonlarla, kadınlarımızı bir araya getirerek, dünya gelişim ve değişimini takip eden, kabiliyetlerini geliştiren, iş ve sosyal hayatlarında başarılı olmalarını sağlayan aktivitelerle yeni bir dünya açarken aynı zamanda bilginin ve uzmanlığın paylaşıldığı ortamlar oluşturarak, hayatın renklerini de keşfetmeleri için aktivitelerle kadınlarımıza sadece bir gün değil her gün özel olduklarını hissettiriyor

Dünyanın her yerinde Kadınlar günü olarak kutlanan 8 Mart’ta ise yine kadınlarımıza özel olduklarını hissettirmek için, 8 Mart’ta kayıt olacak kadın müşterilerine organizasyon ücretinde %10’luk bir indirim uygulayacak. Ayrıca, şubelerde gerçekleştirilecek organizasyonlar da gün boyu devam edecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181