Emlak Sayfası'nın bugünkü konuğu İsmail Hakkı Edebali!
Utku Çalışkan'ın hazırlayıp sunduğu Emlak Sayfası programının bu haftaki konuğu Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali olacak.

Her Çarşamba 14:15'te TGRT Haber'de canlı olarak yayınlanan ve emlak sektörünün nabzını tutan Emlak Sayfası programında bu hafta ''Kentsel dönüşüm'' ve ''Yıldırım projeleri'' masaya yatırılacak. 

Yıldırım'ın vizyon projelerinin ele alınacağı programda 35 hektar alana sahip Sular Vadisi Doğa Parkı'nın yanı sıra Yıldırım'da gerçekleşen kentsel dönüşüm projeleri de konuşulacak. Başta 55 hektarlık alanda 4 bin konut ve sosyal alanları kapsayan Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm projesi olmak üzere Yıldırım'da kentsel dönüşüm hakkında tüm merak edilen soruları Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali canlı yayında yanıtlayacak.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181