En güvenli yatırım; Altın ve Gayrimenkul!

Emlak Zirvesi'nin ana konuşmacısı olarak "Yeni dünya düzeninde para ve gayrimenkul ilişkisi" hakkında önemli açıklamalarda bulunan İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Ramazan Kurtoğlu, Avrupa ekonomisinin iflas ettiğini ve gözlerin Türkiye'de olduğunu söyledi.

Kurtoğlu yaptığı açıklamada;"Türkiye, geçmişten bugüne kadar gelen topraklarında söz sahibi olmuş yegane bir ülkedir. Ancak yıllardır bizi asıl amacımızdan uzaklaştırmak için ellerinden geleni yaptılar. Terör gibi bir belayı başımıza musallat ederek hem ekonomik hem de sosyolojik olarak bizleri uyutmaya çalıştılar. Ama artık o devir geride kalıyor. Türkiye yeni bir döneme adım attı ve bundan sonrası da hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak. Millet olarak birlik olup başta ekonomimize sahip çıkmalıyız. Çünkü Türkiye hem güçlü bir ülke hem de genç bir nüfusa sahip. İşte bu özellikler özellikle Avrupa'nın pek işine gelmiyor" dedi.

KURTOĞLU "YATIRIMDA ALTIN VE GAYRİMENKUL DIŞINDA GÜVENLİ BİR LİMAN YOKTUR"
Bir yıla kadar olan harcamaların yatırım olmadığını, minumum beş yıl ve üzeri bir harcamaların yatırım kapsamına girdiğini söyleyen Ekonomist ve Araştırmacı Doç.Dr. Ramazan Kurtoğlu, yatırım yapacakların öncelikli hedefinin "altın ve gayrimenkul" olması gerektiğini söyledi.

Döviz ve Borsa gibi kavramların ciddi bir uzmanlık gerektirdiğini ve bunun yanı sıra ciddi riskler taşıdığını söyleyen Kurtoğlu, altın ve gayrimenkul gibi yatırım araçlarının zaman içinde hiçbir zaman değer kaybı yaşamadığını ve gelir artışı bakımından da dünyadaki en güvenli liman olduğunu söyledi.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181