ERA'dan İstanbul'a 3, Antalya'ya 1 şube daha!
Uluslararası gayrimenkul danışmanlık devi ERA Türkiye, 3 yıldır sürdürdüğü agresif büyümesine devam ediyor. Tüm Türkiye'de ofis açma stratejisiyle hareket eden ERA Türkiye, İstanbul'da olduğu kadar Anadolu'da da zincirlerine yeni halkalar ekliyor. 2016 yılını atak yılı ilan eden ERA Türkiye, ERA Artı ile Kozyatağı, ERA Koza ile Antalya Lara, ERA Adres ile Maltepe ve ERA lider ile Kurtköy bölgelerinde hizmet verecek olan 4 yeni ofisiyle birlikte ofis sayısını 32'ye yükseltti.

Franchise yoluyla ülke çapında büyüyor Gayrimenkul sektöründe nitelikli danışmanlık hizmeti veren ERA Türkiye, ülke çapında franchise ağına yeni üyeler kazandırmayı sürdürüyor. ERA Artı broker'ı Sevinç Düvenci, sektördeki 8 yıllık deneyimini ERA ailesiyle paylaşarak, öncesinde büyük işlere imza attığı ekibiyle birlikte gayrimenkul piyasasının dikkat çeken bölgelerden biri olan Kozyatağı bölgesinde hizmet verecek. ERA Türkiye, fırsatlar şehri Antalya/Lara'da ERA Koza olarak faaliyet gösterecek yeni ofisinin broker'ları Ülkü Ertekin, Dicle Coşkun Güler ve Uğur Güler ile İstanbul Maltepe'de yeni açılan ERA Adres broker'ları Cüneyt Gündüz ve Onur Tüzemen gayrimenkul sektöründeki deneyimlerini artık ERA Türkiye çatısı altında gösterecek. 

Ticaret Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181