ERA Gayrimenkul'den 'Franchise sistemi semineri'
Az sermaye ile kendi işinin patronu olLmak ve kazancın kapılarını aralamak isteyenler için yol gösteren ERA Gayrimenkul Türkiye, bu yıl da yatırımcı ve girişimci adaylarına franchise sisteminin faydalarını anlatmak için Bayim Olur Musun Fuarı'nda olacak. 'ERA Gayrimenkul Franchise Sistemi' ile ilgili eğitim seminerlerine hız kesmeden devam eden ERA Gayrimenkul Türkiye, broker ve danışmanlarının eğitimine verdiği desteği bu ücretsiz organizasyonlarla sağlıyor. Bu yıl Anadolu'da ve İstanbul'da toplam 28 seminere imza atan ERA Gayrimenkul Türkiye, yola birlikte çıkacağı kazanç ortaklarının eğitimine özen gösteriyor.

Amerikan gayrimenkul devi Realogy Group'un bünyesinde faaliyet gösteren ERA Gayrimenkul,Türkiye ayağında Girne dahil 8 şehirde, 34 franchise ofisiyle büyüme sürecini devam ettiriyor ve yıl sonuna kadar 50 franchise sayısına ulaşmak için kazanç ortakları arıyor. Hürriyet, Milliyet, Emlaktown, Zingat gibi sektörün önemli emlak arama motorlarıyla teknolojik iş birliklerini sağlamlaştıran ERA, broker'larının gayrimenkul portföylerinde bu alanlardan da tüketiciye ulaşmasını sağlıyor. ERA Gayrimenkul, dünyanın en karlı yatırım araçlarından biri olan gayri.nenkul sektöründe doğru adımları atmanın püf noktalarını; düzenledikleri MEB sertifikalı eğitim seminerleriyle, konferanslarla ve 'Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi; 'Kentsel Dönüşüm Zirvesi' gibi şehircilik için önemli organizasyonlara sponsorluk sağlayarak anlatmaya devam ediyor.

Para Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181