ERA gayrimenkul sektörünü 12 Nisan'da buluşturuyor!
ERA Türkiye; alanında uzman isimlerle yerli ve yabancı Broker ve Gayrimenkul danışmanlarını bir araya getirecek dev bir organizasyona imza atıyor. Broker ve Gayrimenkul Danışmanları, 12-14 Nisan tarihlerinde Kıbrıs'ta gerçekleşecek olan 'ERA IBC Türkiye 2016'da buluşacak. Konferans, eğitim, pek çok sosyal etkinlik ve ödüllerin yer aldığı organizasyona, ünlü CEO'ların ve başarılı sporcuların danışmanı, dünyanın en çok izlenen motivasyon konuşmacısı Aaron Sansoni de katılarak mükemmel satışın sırlarını anlatacak.

Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul yatırım danışmanlık firmalarından ERA, bugüne kadar gerçekleştirdiği eğitim, seminer, konferans ve etkinlik faaliyetlerinin hepsini bünyesinde barındıran yerli yabancı tüm gayrimenkul danışmanları ve broker'ları bir araya getirecek büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 12-14 Nisan tarihlerinde KKTC de gerçekleşecek olan 'ERA IBC Türkiye 2016'da gayrimenkul danışmanlık sektörü her yönüyle masaya yatırılacak.

International Business Conference (IBC) Türkiye, 3 gün boyunca KKTC'de Kaya Artemis Otelde gerçekleşecek. Düzenlenecek organizasyonun konferans alanında uzman ve birbirinden değerli konuşmacılar bilgi ve deneyimlerini paylaşacak. Konuşmacılar arasında ERA Avrupa Başkanı Başkanı Francois Gagnon, Cosmomia Kurucusu Arcan Okan Kurşun, Vesram Türkiye Başkanı Hakan Eren, Tiyatro Oyuncusu ve Müzisyen Taylan Erler ve basketbol antrenörü Çetin Yılmaz yer alacak. Konferansın en dikkat çeken isimleri arasında ise ünlü CEO'ların ve başarılı sporcuların danışmanı, dünyanın en çok izlenen motivasyon konuşmacısı Aaron Sansoni de yer alıyor. Mükemmel satışın sırlarını anlatacak olan satış uzmanı Aaron Sansoni, bugüne kadar verdiği eğitim ve seminerlerle 14 ülkede 100'ü aşkın sektörden 2 milyon insana ulaşmış durumda bulunuyor.

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün avantajlarının gözler önüne serileceği ve 1.5 saat sürecek eğitimde broker ve gayrimenkul danışmanlarına mükemmel satışın ve motivasyonun inceliklerini anlatacak. IBC Türkiye 2016'da, '2015 Yılı ERA Ödüllendirme Sonuçları' da açıklanacak. Ödüller düzenlenen gecede başarı sıralamasına göre ödül sahipleri ile buluşacak. Eğitimlerin yanı sıra paylaşımların, yeni network'lerin bir arada olacağı organizasyonda ödül gecesine Grup 1900 de renk katacak.

Ticaret Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181