Eston Şehir Mahallem’de 23 Nisan coşkusu!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Eston Şehir Mahallem’de büyük bir coşkuyla kutlanacak. Eston Şehir Mahallem Tanıtım Ofisi ve geniş bahçesi bu özel günde şenlik alanına dönüşecek. Açık havada kahvaltı ile başlayacak ikramlar barbeküyle devam edecek ve gün boyu sürecek. Sanat aktiviteleri, oyunlar, müzik etkinlikleriyle keyifli saatler yaşanacak.

Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, Eston Şehir Mahallem’in özellikle çocukları öne çıkaran bir proje olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu: “Projemizi tasarlarken hep çocuklarımızı düşündük. Sloganımız ‘Çocuklarınıza çocukluğunu armağan edin’ oldu. Bu projemiz bittiğinde gerçekten özlediğimiz o mahalle ortamını yeniden canlandıracağız ve inanıyoruz ki çocuklarımız tıpkı bizim gibi güvenle koşup oynayabilecekler. Bu vesileyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyorum. Tüm çocuklarımızı aileleriyle şenliğimize bekliyorum.” Eston Şehir Mahallem’de 23 Nisan Pazar günü saat 10.30’dan akşam 18.00’e kadar sürecek etkinliğe aileleriyle birlikte tüm çocuklar davetli.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181