Expo Turkey By Qatar Fuarı'na Türk şirketleri yoğun katılım gösterdi!
Bu yıl Katar'ın en büyük fuar merkezi Doha Exhibition and Convention Center'da 17-19 Ocak 2018 tarihlerinde düzenlenen Expo Turkey By Qatar iş fuarına Türk şirketleri yoğun katılım gösterdi.

İHRACATA YANSIDI
Bölgenin yükselen iki ülkesi Türkiye ile Katar'ın dev şirketlerini buluşturan 2. Expo Turkey by Qatar iş fuarı 100 milyon dolarlık ihracat anlaşmasına sahne olurken, başta gayrimenkul sektörü olmak üzere 150 milyon TL değerindeki sıcak satış ve yeni anlaşmalarla yatırımcıların ilgi odağı oldu. Bilişim, gıda ve yapı malzemesi sektörlerinde de hedeflenen ihracat rakamlarına ulaşıldı.

5 MİLYAR DOLARLIK HACİM
Türkiye ile Katar arasındaki yaklaşık 1.3 milyarlık ticaret hacminin önümüzdeki dönemde 5 milyar doları bulması beklenirken 2022 Dünya Kupası öncesi Katar'daki altyapı, taahhüt iş fırsatları özellikle Türk inşaat şirketlerinin iştahını kabarttı.

Güneş Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181