Fortuna Resort'ta satışları Keller Williams Cadde yapacak!
İnşaat sektöründe ileri teknoloji ve konfora sahip, çağdaş mimari projeleriyle ömür boyu üst kalite hizmet sunan Taya İnşaat, Alanya’nın şehir merkezine 17 km uzaklıkta konumlandırılan Türkiye’nin ilk yüzde 100 engelsiz Fortuna Resort projesini hayata geçirdi. 30 bin 941 m2 alan üzerinde inşa edilen 12 bloktan oluşan projenin Türkiye’de tüm gayrimenkul satış işlemlerini ise hizmet vermeye başladığı günden bu yana başarılı işlere imza atan Keller Williams Cadde Bölge Müdürlüğü gerçekleştirecek.

Alman mimar, mühendis ve kontrolörleri işbirliği ile son derece sağlam ve güvenilir metotlarla inşa edilen Fortuna Resort projesinin 5 yıldızlı otel konforunda aranılan her türlü olanağa sahip olduğunun altını çizen Keller Williams Cadde Bölge Müdürlüğü Danışmanı Filiz Dede; “İsmini Antik çağlarda insanların kentlerini koruduklarına inandıkları tanrıça Fortuna’dan alan proje yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini üzerine çekiyor. Projenin en önemli özelliği engelli ve engelsiz vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıracak olanaklar sunması. Yüzde 100 engelsiz Fortuna Resort projesinin tüm sosyal tesislerinin yanı sıra 56 engelsiz dairesi var ve bu büyüklükte bu özelliklere sahip Türkiye’de başka bir tesis yok. Projenin ikinci etabında ise yine yaklaşık 80 engelli daire yapılacak. Özellikle Avrupa ülkelerinde tekerlekli sandalye kullanan tatilcilerin Fortuna Resort projesine ilgisi çok yüksek. Dünyanın en büyük turizm şirketlerinin kiralama talebi ile ön plana çıkan Fortuna Resort’un ilk etabının yüzde 60 satışı gerçekleşti. Bugüne kadar Almanya, Danimarka, Belçika ve Hollanda başta olmak üzere Kuzey Avrupa ülkelerindeki yatırımcılara satış yapıldı. ”

Yatırım 6 yılda kendisini amorti ediyor

Dünyada Türk Rivierası’nın incisi olarak tanınan Alanya, kilometrelerce uzunlukta ince kumlu temiz sahillerine yalnızca 1 km uzaklıkta konumlandırılan Fortuna Resort projesinin metrekare fiyatlarının 1000 Euro’dan başladığına dikkat çeken Filiz Dede “Gerek yerli gerekse de yabancı tatilcilerin Alanya’ya ilgisi oldukça yüksek. Hizmet vermeye başladığı günden bu yana tekerlekli sandalye kullanan tatilcilerin ilgi odağı olan site haftalık 500 Euro’dan başlayan kiralama talepleriyle kendisini yaklaşık 6 yıl içinde amorti edebiliyor. Özel kumsalı, plaj kafesi, su kaydıraklı açık ve kapalı yüzme havuzları, oyun alanları ve spa gibi sosyal alanlara sahip. Bu alanların yanı sıra tatilciler projenin dört bir yanına ekilen meyve bahçelerinden meyvelerini dalından koparmanın keyfini sürebiliyor. Sitenin içinde hizmet veren restoran ve kafelerde organik bahçelerde yetiştirilen sebzelerle eşsiz yemekler hazırlanıyor.” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181