Galatasaray'a Riva ve Florya'dan 1,5 milyar lira gelecek!
Hava muhalefeti nedeniyle iki kez ertelenen Galatasaray'ın olağanüstü Divan Kurulu toplantısında konuşan kulüp başkanı Dursun Özbek, önemli açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz günlerde KAP'a bildirilen, Riva ve Florya'daki arsa değerinin 508 milyon Lira olarak belirlenmesi ; hakkında konuşan Özbek, "Bu 508 milyon Lira arsalarımızın ekspertiz değeridir, Emlak Konut'a satış bedeli değildir. Buraların geliştirilmesiyle beraber orta vadede 1.5 milyar Lira'ya yakın para alacağız" dedi. Projenin bir arsa satışı olmadığını da kaydeden başkan, şunları ifade etti:

'Proje kârını bölüşeceğiz'
"Emlak Konut, arsalarımızın geliştirilmesi için projeler yapacak. Emlak Konut ile yaptığımız anlaşma mâ bu projelerin tamama ermesiyle beraber ortaya çıkacak hasılatın kârlılığının bölüşülmesine yöneliktir. Bu kârlılığın yüzde 80'i Galatasaray'a, yüzde 20'si Emlak Konut'a aittir."

'Bu miktar daha da artar'
"Hiç kimse bunu yanlış yorumlayarak, Galatasaray'ı ve yönetimi yıpratma çabası içinde olmasın. Zor günlerden geçtiğimiz malum. Florya ve Riva arsaları bizim son kurşunumuz. Bu son kurşunu atarken, girdiğim taahhüdün farkındayım. Bu anlaşmanın orta vadede Galatasaray'a getireceği para yaklaşık 1.5 milyar Lira civarındadır. Zaman içinde değer artışlarına bağlı olarak bu miktar artabilir. Onun için yapılan yorumları esefle kınıyorum."

Fanatik Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181