Gayrimenkul Profesyonelleri Okulu 2016 mezunlarını verdi!
Sektörün ihtiyaçları doğrultusunda başarıyla sürdürülen “ICSC – John T. Riordan Perakende Gayrimenkul Profesyonelleri Okulu”nun eğitimlerine bu yıl 68 öğrenci katılırken eğitimler bu yıl 07-10 Mart 2016 tarihleri arasında Özyeğin Üniversitesi Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi çatısı altında Swissotel’de yapıldı.

“ICSC – John T. Riordan Perakende Gayrimenkul Profesyonelleri Okulu”nda; AVM müdürleri, kiralamacılar ve pazarlamacılar başta olmak üzere AVM yönetim kadrosunda çalışanların yararlanabileceği önemli eğitimlere yer veriliyor. İçerikleri ICSC tarafından hazırlanan eğitimler, Türkiye’den ve farklı ülkelerden gelen sektörün uzman isimleri tarafından veriliyor.


Katılımcılar, “ICSC – John T. Riordan Perakende Gayrimenkul Profesyonelleri Okulu”nda; AVM yönetimini ilgilendiren kiralama stratejileri’, ‘finans, pazarlama yöntemleri’, ‘araştırma verileri’ alanlarında bulunan derslere katılma şansı bulurken aynı zamanda ICSC tarafından organize edilen sertifikasyon sınavlarına hazırlanma şansını da elde ediyorlar.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181