Gayrimenkul sektörünün kalbi Gaziantep'te atacak!
Türkiye gayrimenkul sektörünün kalbi hafta sonu Gaziantep'te atacak. Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul ofisi olan RE/MAX Gökçem İbrahimli'nin açılışı adeta gayrimenkul zirvesi gibi olacak. 1200 metrekare alana sahip olan RE/MAX Gökçem İbrahimli ofisinin açılışına siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından seçkin konukların yanı sıra, Türkiye'nin dört bir tarafından gelecek olan 5 bin civarında broker ve gayrimenkul danışmanı da katılacak. Açılışta Anadolu Ateşi de Gaziantepliler için bir gösteri yapacak.

GÖKÇEM DÜNYA DÖRDÜNCÜSÜ OLDU

RE/MAX Gökçem İbrahimli Broker/Owner'ı Uğur Tosun, RE/MAX'in 97 ülkede 140 bin, Türkiye genelinde de 3 bini aşkın danışmanla faaliyet gösterdiğini belirterek, "RE/MAX, dünyanın en çok satan gayrimenkul firmasıdır. RE/MAX Gökçem olarak 97 ülkedeki ofisler içerisinde 2014 yılında dünya beşincisi, 2015 yılında ise dünya dördüncüsü olma başarısını gösterdik. Bu başarıyı, RE/MAX'in güven veren felsefesine, sürekli aldığımız eğitimlere ve müşteri odaklı hizmet veren profesyonel ekibimize borçluyuz" dedi.

GAZİANTEP GAYRİMENKULDE CAZİBE MERKEZİ
Türkiye'nin en önemli sanayi ve ticaret merkezlerinden biri olan Gaziantep'in gayrimenkul yatırımcılarına da cazip fırsatlar sunduğuna dikkat çeken Uğur Tosun, "Gaziantep, Ortadoğu'da önemli bir merkez. Gerek doğu ve güneydoğu illerinin, gerekse de Ortadoğu ülkelerinin gözü Gaziantep'te. Hem canlı bir ekonomi var. Hem de kent göç almaya devam ediyor. Bu durum Gaziantep'te gayrimenkul sektörünün hep canlı olmasını sağlıyor. Gaziantep'te gayrimenkul fiyatları her yıl yüzde 25 ile yüzde 100 arasında artıyor. Karlılık oranı Türkiye ortalamasının üzerinde olan Gaziantep'e artık İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerdeki gayrimenkul yatırımcısı da büyük ilgi gösteriyor" şeklinde konuştu.

Gayrimenkul yatırımcısının Gaziantep'e yönelmesi dolayısıyla artan taleplere cevap vermek amacıyla RE/MAX Gökçem İbrahimli'yi hizmete açtıklarını kaydeden Broker/Owner Uğur Tosun, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Avrupa'nın en büyük gayrimenkul ofisini Gaziantep'te hizmete açıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ofisimiz, gerek Gaziantep'teki, gerekse de başka illerden gelecek olan gayrimenkul yatırımcıları için güvenilir bir liman olacaktır. RE/MAX, gayrimenkul sektörünün dünyada en güvenilir firmalarından biridir. Gayrimenkul işlemlerinde güvenilir bir kuruluşla, doğru kararlar almak çok önemlidir. RE/MAX Gökçem İbrahimli ofisi olarak, 50 profesyonel gayrimenkul danışmanımızla yatırımcıları en karlı yatırımlara yönlendirmek öncelikli hedefimizdir. Ofisimiz bu anlamda başarısını kanıtlamış, müşteri memnuniyetini üst sıralara çıkarmış ve yatırımcının takdirini kazanmıştır." Tosun, Gazianteplileri 30 Nisan Cumartesi günü Anneler Parkı bitişiğindeki açılışa beklediklerini sözlerine ekledi.

Hakimiyet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181