Gayrimenkul’un Yıldızları Belli Oldu!

İnşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmanın yanı sıra kentsel dönüşüm projelerine yenilikçi bir bakış açısı kazandırmak amacıyla organize edilen Şehrin Yıldızları 2017 Bursa Gayrimenkul Ödülleri bu yılda oldukça önemli bir araya getirdi.

Sunuculuğunu Oylum Talu’nun gecede, Bursa Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ödünç, İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Albayrak, Güney Marmara Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Engin Er, İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Övgün Ahmet Ercan, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ertaç Ergüven, Uludağ Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Murat Taş ve Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi’nin yanı sıra iş, siyaset ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı ve gecede dereceye giren projelere ödülleri takdim edildi.
“Konut Projeleri, Ticari Projeler, Kentsel Dönüşüm ve Konsept Projeler” kategorilerinde ödüllendirmenin yapıldığı gecede Atış Yapı, Bakyapı, BTG İnşaat, Ergünkent İnşaat, Evke Yapı, İnallar Gayrimenkul Yatırım, Lik Yapı, Sky Group ve Taşyakan İnşaat yarışmada ödül almayı hak kazananlar markalar olmayı başardı.

   

KENT HİZMETLERİ ONUR ÖDÜLÜ BURSA VALİLİĞİ’NE VERİLDİ…
Şehrin Yıldızları 2017 Gayrimenkul Ödülleri jürisi tarafından yapılan değerlendirmeler neticesinde kent gelişimi ve sosyal hayata katma değer oluşturan hizmetlerinden dolayı 2017 Şehrin Yıldızları Onur Ödülü Bursa Valiliğine verildi. Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Prof.Dr. Murat Taş tarafından verilen ödülü Bursa Valisi İzzettin Küçük adına Bursa Vali Yardımcısı İbrahim Avcı aldı.

KENTSEL DÖNÜŞÜM ONUR ÖDÜLÜ RECEP ALTEPE’YE…
Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalar nedeniyle bu yıl ilk kez verilen “Kentsel Dönüşüm Onur Ödülü” ise Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye verildi.
Kentsel Dönüşüm Onur Ödülü’nü Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe adına vekaleten alan Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ödünç, böylesine değerli bir jüri tarafından kentsel dönüşüm gibi hayati bir önem taşıyan konuda ödül almalarının kendileri için ayrı bir değer taşıdığını ifade etti.
Ödünç yaptığı açıklamada, “Bursa gibi marka bir şehirde bu yıl ikinci kez düzenlenen Şehrin Yıldızları Gayrimenkul Ödülleri hem kentimiz hem de inşaat sektörü için yeni bir soluk oldu. Açıkcası iki yıl gibi kısa bir sürede böylesine değerli bir marka üretmekte bizim şehrimize yakışırdı. Bu gecede görüyoruz ki tüm inşaat sektörü bu vesileyle büyük bir aile olmuş ve bu markayı sahiplenerek yarışmaya olan desteğini açıkça ortaya koymuştur. Bende bu kapsamda emeği geçen herkesi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

  

DEPREM PROFESÖRÜ ÖVGÜN AHMET ERCAN, “DEPREMLE MÜCADELENİN İLK ADIMI GÜVENLİ BİNALAR”
Şehrin Yıldızları 2017 jüri üyesi olarak geceye katılan ve önemli açıklamalarda bulunan İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Övgün Ahmet Ercan, deprem kuşağında yer alan bir ülke olarak her an bu gerçekle yaşamamız gerektiğini ve çerçevede alınacak ilk önlemin güvenli binalara geçmek olduğunu söyledi.

Ercan yaptığı açıklamada, “Deprem bizim ülkemizin tartışılmaz bir gerçeğidir. Tarihimize bakacak olursak birçok acı deprem tecrübemiz bulunmaktadır. Bu acıların temel sebebi ise ne yazık ki çürük ve sağlıksız binalardır. Ancak ne mutlu ki son yıllarda inşaat sektöründe önemli bir gelişim gözlemliyoruz. Özellikle 2012 yılında çıkarılan Afet Yasası ülkemiz için bir dönüm noktası oldu. Umuyorum ki bu güzel örneklerin sayısı gittikçe artar. Şehrin Yıldızları yarışması da bu açıdan oldukça önemli bir rol üstlenmiş olduğunu gösterdi. Bizlerde jüri üyesi olarak bilgi ve deneyimlerimiz ile sürece katkı koymaya çalıştık” dedi.

 

ŞEHRİN YILDIZLARI KOMİTE BAŞKANI UTKU ÇALIŞKAN, “MARKA ŞEHİR BURSA’YA YAKIŞAN BİR GECE OLDU”
Şehrin Yıldızları 2017 Gayrimenkul Ödülleri hakkında açıklamalarda bulunan EmlakSayfasi.com.tr Kurucusu ve Şehrin Yıldızları Komite Başkanı Utku Çalışkan, yenilikçi ve insan odaklı proje üretiminin başta inşaat sektörü olmak üzere tüm kenti etkilediğini ve bu yarışma ile örnek projelerin teşvik edildiğini ifade etti.

Çalışkan yaptığı açıklamada, “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Şehrin Yıldızları Gayrimenkul Ödülleri, her yönüyle birçok ilki bünyesinde barındırmaktadır. İnşaat sektörü temsilcilerinin bir araya geldiği bu müstesna gecede birbirinden değerli projeler ödül almaya hak kazandı. Ancak bir gerçek var ki bu gecenin kaybedeni yok. Sektörümüzün gelişimi adına atılmış her bir adım büyük bir kazanım ve değerdir. Marka şehir olan kentimiz Bursa’ya yakışan bir organizasyona ev sahipliği yaptığımız için gururluyuz ve mutluyuz” dedi.

 

ÖDÜL KAZANAN PROJELER VE MARKALAR

  • Atış Premium / Atış Yapı
  • Central Balat / Taşyakan İnşaat
  • İnallar Hayat 2 / İnallar Gayrimenkul
  • Mahalle 222 / Btg İnşaat
  • Olea Armonia By Evke / Evke Yapı
  • Park Nilüfer / Ergünkent İnşaat
  • Prestij Optimum / Bakyapı
  • Seyirtepe Konakları / Lik Yapı
  • Sky Tower / Sky Group

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181