Greenox Urban Residence Cityscape Global'de yoğun ilgi gördü!
Aycan&Feres İş Ortaklığı tarafından Büyükdere Caddesi’ne 400 metre mesafede hayata geçirilen Türkiye’nin ilk ve tek dikey ormanı Greenox Urban Residence,  bu yıl Dubai Cityscape Fuarı’nda uluslararası platformda boy gösterdi. Fuarın en yeşil projesi olarak dikkatleri üzerine çeken Greenox Urban Residence, Körfez yatırımcılarından ilgi gördü.
 
Dubai Citscape 2016 Fuarı’nın bu yıl Türk gayrimenkul sektörünün yanı sıra Türkiye’nin tanıtımı ve güven ortamının yeniden oluşturulmaya sağlanması amacıyla çok büyük önem arz ettiğini belirten Feres Gayrimenkul Yönetim Kurulu Eş Başkanı Salih Çıkman: ‘Citscape Global 2016’da Türkiye ve Türk projelerine talep olduğunu görmek bizleri oldukça memnun etti. Bu sene amacımız satıştan daha çok uluslararası düzeyde ülkemize duyulan şüpheleri ortadan kaldırabilmek ve yabancı yatırımcıların güvenlerini yeniden sağlayabilmekti’ dedi.
 
Dubai Cityscape  2016’nın en yeşil projesine 2 buçuk milyon dolarlık talep
Çıkman, ‘Greenox Urban Residence, Türkiye’nin olduğu gibi fuarında tek ve en yeşil projesi. Bu bağlamda gelen tüm misafirlerin dikkatini çekmeyi başardık. İstanbul’un önemli lokasyonlarından 4.Levent’te yükselen projemizde metrekare fiyatları 2 bin 500 - 3 bin dolar aralığında değişiyor. Bölge emsallerine göre uygun fiyatlı olması Greenox Urban Residence’a olan ilgiyi arttırdı. Özellikle bireysel yatırımcılar ile birçok sıcak görüşmenin ardından projemize 2 buçuk milyon dolarlık bir talep olduğunu söyleyebilirim. Fuarda tanıştığımız yatırımcıları bayramdan sonra Türkiye’de ağırlayacağız’ diye konuştu. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181