Gül Yapı Katar'da 20 milyon TL'lik konut sattı!
Expo Turkey by Katar'a katılan Gül Yapı, Katarlı yatırımcıların ilgi odağı oldu. Fuara Tem Point, Vira İstanbul, Avangart ve Yedi Mavi projeleriyle katılan Gül Yapı, 20 milyon TL'lik konut satışı yaptı. Gül Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, bu yıl ilk kez düzenlenen fuarda Katarlı yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını söyledi. Gül, "Yaklaşık 60 müşteriyle birebir görüşmelerimiz oldu. Bunların 20'si ile projelerimizin satışı konusunda ön anlaşma imzaladık. Yaklaşık 20 milyon TL'lik satış yaptık" dedi. Fuara Tem Point, Vira İstanbul, Avangart ve Yedi Mavi projeleriyle katıldıklarını aktaran Gül, Zeytinburnu sahilinde hayata geçirdikleri Yedi Mavi ve Seyrantepe'de projesi yürütülen Avangart projelerine Katarlıların yoğun ilgi gösterdiğinin altını çizdi.

11 BLOKTAN OLUŞUYOR
Avangart İstanbul'un 36 bin 750 metrekare arsa üzerinde yükseldiğini aktaran Ali Gül, projeyi 11 blok olarak inşa ettiklerini ifade etti. Gül, "Hem konut hem ticari ünitelerin yer aldığı projemizde 1+0'dan 4+1'e kadar toplam 935 daire ve 18 dükkân bulunuyor. Projede daire büyüklükleri 45 ile 331 metrekare arasında değişiyor" ifadelerini kullandı. ali Gül, Avangart İstanbul'un sahip olduğu sosyal donatıların projede farklılık yarattığını sözlerine ekledi. Yedi Mavi projesiyle ilgili de bilgiler paylaşan Gül, şunları anlattı: "Zeytinburnu'nda inşa ettiğimiz proje 63 dönümlük alanda 848 bağımsız bölümden oluşuyor. Yedi Mavi'yi konut, homeofis, ticari ünitelerden oluşan karma konseptli bir proje olarak inşa ediyoruz. Projemizde büyüklükleri 75 ile 400 metrekare arasında değişen 5 farklı tipte daire seçeneği sunuyoruz."

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181