GYODER ‘Expo Turkey by Qatar’da Türkiye'deki yatırım fırsatlarını tanıtacak!
Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, Katar’ın başkenti Doha’da 19-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek ‘Expo Turkey by Qatar’da, Türkiye’yi ve Türkiye’deki yatırım fırsatlarını anlatacak. Katarlı bireysel ve kurumsal yatırımcıların Türkiye’ye yönelik ilgisini artırmayı hedeflediklerini belirten GYODER Başkanı Aziz Torun, “Katar ile ilişkilerimizi geliştirerek, ülkemize çok daha fazla yatırımcı çekecek potansiyele sahibiz” dedi.

Katar Ulusal Kongre Merkezi’nde, Türkiye’den çok sayıda gayrimenkul firmasının katılımıyla gerçekleşecek ‘Expo Turkey by Qatar’da stratejik partner olarak yerini alan GYODER, Katarlı yatırımcılara Türkiye gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatlarını anlatacak. GYODER Başkanı Aziz Torun, Katarlı sektör temsilcileri, bireysel ve kurumsal yatırımcılarla özel görüşmeler yapacak. ‘GYODER Presentation Hub’ta Türkiye gayrimenkul sektörü hakkında sunumlar gerçekleştirilecek.

“Türkiye’nin yatırım için cazip bir ülke olduğunu anlatmalıyız”
Türkiye-Katar ekonomik ilişkilerinin gelişmesinin, gerek bölgede faaliyet gösteren Türk firmaları, gerek Türkiye’de yatırım yapmak isteyen Katarlı yatırımcılar için çok önemli olduğunu vurgulayan GYODER Başkanı Aziz Torun, “Katar, kişi başına düşen milli geliri ile dünyanın en zengin ülkesi. Türkiye, 20 milyar doları bulan yatırım değeriyle Katar'ın dış yatırımlarında dördüncü sırada yer alıyor.Bizim gayrimenkul sektörü olarak, sadece Katar ile ilişkilerimizi geliştirerek, ülkemize çok daha fazla yabancı yatırımcı çekecek potansiyelimiz var. Bize düşen, sektörde ürün çeşitliliğini artırırken, Türkiye’nin istikrarlı, güvenilir ve yatırım için cazip bir ülke olduğunu anlatmaktır. Özellikle gayrimenkul alanında yatırımın artması için önce ülkemiz, sonra bölgelerimiz ve şehirlerimizi çok iyi tanıtmalıyız” dedi.

Yabancı yatırımcıya yönelik ‘1 milyon dolarlık konut alana vatandaşlık hakkı tanınması’, ‘KDV muafiyeti sağlanması’ gibi düzenlemelerin sektörün elini güçlendirdiğini belirten Aziz Torun, “Yabancı yatırımcılara yapılacak satışlar, hem gayrimenkul sektörü hem de ülke ekonomisi için önemli olduğundan, gayrimenkulün bir ihracat kalemi olarak görülmesi gerektiğine inanıyoruz. GYODER olarak, bu yaklaşımla, çok sayıda uluslararası fuara katılıp sektör temsilcileri ile birlik olmaya, yan yana bir duruş sergilemeye özen gösteriyoruz. Tüm bu çalışmalarımızla Türkiye gayrimenkul sektörünü temsil ederek, ülkemizin tanıtımına katkıda bulunmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.

‘GYODER Presentation Hub’ta proje detayları ve fırsatlar anlatılacak
GYODER üyesi gayrimenkul firmalarından Artaş avrupa konutları, Artaş Avrupa Konutları, Emlak Konut GYO, Kuzu Grup, RE-PIE, Sinpaş GYO, Sur Yapı, Teknik Yapı, Torunlar GYO ve FYP’nin de stand alarak katılacağı ‘Expo Turkey by Qatar’da çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Fuar alanında yer alacak ‘GYODER Presentation Hub’ta, fuar süresince 20’şer dakikalık sunumlar yapılacak. Gayrimenkul firmaları, hayata geçirdikleri projelerle ilgili detayları ve Türkiye gayrimenkul sektöründeki fırsatları, fuar alanında Katarlı yatırımcılara anlatma fırsatı bulacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181