İMSAD Turkeybild İstanbul'da Kamerun'u ağırlayacak!
Türkiye İMSAD'a üye 51 kuruluş 39'uncu Yapı Fuarı'nda yerini aldı. Fuara Kamerun Ticaret Heyeti'ni ağırlayacak olan İMSAD damga vurmaya hazırlanıyor Türkiye İMSAD'm sanayici ve dernek üyelerinden oluşan 51 kuruluşu da 39. Yapı Fuarı'nda stantlarıyla yer alacak. Fuar Türk inşaat malzemeleri sektörünün özellikle odaklandığı CEMAC ülkeleri başta olmak üzere Afrika kıtasında yeni ihracat pazarlarına ulaşmak için önemli iş fırsatları doğuracak. Afrika açılımını standına taşıyan Türkiye İMSAD, bu sene yapı fuarına Kamerun Ticaret Heyeti ile damga vuracak. Türkiye İMSAD Kamerun Temsilciliği'nin çalışmaları kapsamında, bu yıl ilk kez fuarla eş zamanlı olarak inşaat malzemeleri sektörü özelinde Kamerun Ticaret Heyeti ağırlanacak. Heyet, fuar esnasında Türkiye İMSAD üyesi kuruluşlarla ikili görüşmeler yapacak. 7-14 Mayıs tarihleri arasında Türkiye'de bulunacak olan heyet, bu kapsamda Türkiye İMSAD üyesi kuruluşların fabrika ve showroomlarma yönelik bir dizi ziyaretler gerçekleştirecek.

YAPI FUARI AVANTAJ SAĞLIYOR
Yapı Fuarı'nı inşaat malzemeleri sektörünün bölgedeki en büyük buluşma ve iş platformu olarak nitelendiren Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar, ulusal ve uluslararası içerikteki etkinlikleri, yeni iş hrsatları ve ticari bağlantılar kurmaya imkân sağlayan platformları ile fuarın sektöre ivme kazandırdığını belirtti. Hinginar, Yapı Fuarı gündemi dolayısıyla yaptığı değerlendirmede, şunları söyledi:

"Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Türkiye İMSAD üyeleri yoğun bir katılımla fuarda yer alacak. 40 sanayici, 11 dernek olmak üzere fuara toplam 51 üye kuruluşumuzla birlikte fuara katılıyoruz. Bu sene aynı zamanda geçtiğimiz yıl açmış olduğumuz Kamerun temsilciliğimizin çalışmaları kapsamında fuarla eş zamanlı olarak Kamerun Ticaret Heyeti'ni de ağırlayacağız. Yatırım ve ihracat kararlarında değerlendirilmesi gereken pazarlar olan Afrika ve CEMAC ülkeleri için Kamerun Ticaret Heyeti'nin gelmesi oldukça büyük bir fırsat olacak. Altı gün boyunca yoğun iş bağlantıları, yeni projeler için görüşmeler gerçekleşecek" şeklinde konuştu.

Sabah Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181