İnşaat Ekonomisi Zirvesi gerçekleşti
İnşaat ekonomisine yön veren büyük isimler 13 Ocak’ta Boğaziçi Üniversitesi’nde ülkede inşaatın geleceğini tartışmak için bir araya geldi.

GYODER’in desteğiyle 13 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirilecek olan Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Ekonomisi Zirvesi, ekonomimizin en büyük dinamiklerinden ‘İnşaat Sektörünün; geçmişi, bugünü ve geleceği tartışıldı.

İnşaat ekonomisinin önde gelen isimleri, akademisyenler, öğrenciler ve global şirketlerden profesyonellerin katılımıyla renklenen Zirve, 13 Ocak 2016 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi’nde, birçok saygıdeğer etkinliğe ev sahipliği yapmış tarihî Saatli Bina Albert Long Hall’de gerçekleşti.

Ülkede bir ilki gerçekleştirerek, Türkiye’nin en büyük ekonomilerinden, ‘’lokomotif’’ olarak tabir edilen inşaat ekonomisinin her yönüyle tartışılmasını sağlayan İnşaat Ekonomisi Zirvesi, sahneye çıkarak son durumu ve geleceğe dair teorileri, önlemleri ve yenilikçi fikirleri paylaşan birbirinden eşsiz isimlerle, Türkiye’nin inşaat ekonomisi literatürüne ve katılımcılara katkıda bulunmayı ve geleneksel bir organizasyon olmayı hedefliyor. Saygıdeğer isimlerin bir araya geldiği bu değerli ve öncü organizasyonda İnşaat Ekonomisi’ne dair yerel ve global gelişmeler ve yeni uygulamalar tartışıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181