İnşaat firmaları yeni projelerini Dubai'de tanıtacak!
30 civarında ülkeden katılımın olacağı fuarda Türk şirketleri bu yıl yaklaşık 5 bin metrekarelik alanda toplamda değeri 30 milyar doları bulacak projelerin tanıtımlarını yapacak. Şirketler, hem dünyanın dört bir yanından Dubai'ye akın eden yatırımcılarla ticari ilişkilerini pekiştirme imkânı bulacak, hem de yeni projelerini ilk kez görücüye çıkaracak.

TÜM DEVLER KATILIYOR
Türk gayrimenkul sektörünün temsilcileri ile global yatırımcıların bir araya geleceği fuarda bugüne kadar ülkemizi temsil edip, yabancı sermayenin gelmesine vesile olanlar arasında TOKİ, Emlak Konut GYO, AğaoğluDKY İnşaat, Kuzu Grup, Torunlar GYO, Soyak, Babacan Yapı, Ofton, ÇalıkGaranti Koza, İş GYO, Piyalepaşa, Vadistanbul, Artaş, Dağ İnşaat, Beyttürk, Fuzul Grup, Ege Yapı, ve NEF başı çekiyor. Eylül ayının ikinci haftasında gerçekleştirilecek olan organizasyonda Türkiye son birkaç yıldır en büyük uluslararası katılımı gerçekleştiren ülke unvanına sahip.

Güneş Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181