Işıkören'den gayrimenkul danışmanlığı semineri!
Manisa'da daha önce Rota Gayrimenkul ismi altında hizmet veren daha sonra da Rota'sını gayrimenkul sektöründe Türkiye'de söz sahibi kuruluşlar arasında yer alan TURYAP'a çeviren TURYAP Manisa İl Temsilcisi Mecit Osmanlı, Avrupa ve Amerika'da gayrimenkul danışmanlığı alanında eğitim alan Işıkören Danışmanlığın Sahibi Hilmi Işıkören'i Manisa'ya getirdi. Saruhan Otel'de iki oturum halinde yapılan ve 'Yüzde 99 başarıyı bile başarı olarak kabul etmiyorum' diyen Hilmi Işıkören'in konuşmacı olarak yer aldığı seminere TURYAP Manisa İl Temsilcisi Mecit Osmanlı, Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Aslan Yılmaz, TURYAP Ofis çalışanları ve Genç Girişimci Müteahhitler katıldı.

HEDEF MARKALAŞMA VE ÇITAYI YÜKSELTME
Seminer hakkında bilgi veren Osmanlı, Gayrimenkul sektörünün dünyada çok saygın bir yere sahip olduğunu belirterek, ülkemizde de gayrimenkul danışmanlığının bir meslek haline geldiğine vurgu yaptı. Osmanlı "Bir yasa bekliyoruz ancak bu yasa daha henüz çıkmadı. Bunu profesyonel anlamda yapabilmek ve emlak sektörünü geliştirebilmek adına belirli eğitimlere ihtiyaç duyuyoruz. TURYAP Manisa Ofisi olarak, Manisa'da inşallah çıtayı yükselteceğiz."dedi.

'MANİSA'DA BÜYÜK POTANSİYEL VAR'
Seminere konuşmacı olarak katılan Hilmi Işıkören ise, yaptığı konuşmasında Manisa'da inşaat sektöründe çok büyük potansiyel olduğunu belirterek şöyle devam etti "Manisa yatırım fırsatlarının olduğu bir şehir. Tabi ki, bunu ortaya çıkarmalıyız. Ancak bunu sadece Manisa genelinde bırakmamak gerekiyor. Hem yurt içi hem de yurt dışındaki insanlarında burada yatırım yapmalarını sağlamak lazım. Manisa'yı bu konuda biraz zayıf buldum. Bu konuda yapılabilecek şeyler var. Burada üretilen ürünleri çok kaliteli buldum. Trent oluşturulabilecek ürünlerin de burada üretilebileceğini gördüm. Onlar henüz yok. Bu piyasada bir boşluk var. İnşaat alanında bir başka fırsatında yeni başlayacak olan kentsel dönüşüm alanında olduğunu gördüm. İstanbul piyasası ile mukayese ettiğimizde İstanbul'da 10 yıl önce başlananların burada yeni başladığını görmekteyiz. O nedenle Manisa fırsatlarla dolu bir şehir. Burada memnun edilebilecek çok sayıda tüketici var diye düşünüyorum."şeklinde konuştu.

Manisa Manşet 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181